Nyår


Snyggingar :)


Resultatet, ahah. känner mig som en discokula :P

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!! :)

Morsning korsning.


Tänkte passa på att skriva nu när Emma duschar. Vi vaknade för bara en lite stund sen :) Såååå härligt & få sova. Eller jag har även hunnit sy upp Malins klänning & strukit den. Jag måste nog påstå att jag är lite avis på hennes klänning, eller ska jag säga klänningar?  
Tänkte jag skulle måla naglarna röda eftersom jag förövrigt kommer att vara svart. Ja, vi får väl se om det blir nått resultat av det hela, haha. Sminket lär iallafall inte försvinna på vägen eftersom vi bara ska en liten bit härifrån. Rättare sagt fyra minuter med buss. Skönt.

Stan.



Stan med Emmsi igår :) Kul, förutom att vi stod på banken i TVÅ TIMMAR för att mitt bankkort hade avmagnitiserats :/ En fika senare var man ju normal igen.
När jag väl hittade nyårsklänningen, så var den söndrig :O Visste inte vad jag skulle göra så vi åkte in idag igen med Malin & Mackan :) Jag köpte den ändå, så får jag sy till den lite :) Köpte även hårpuder, halsduk & ett armband :) wiiieee.

Söndagsbekymmer.

Wieeeee, snackade precis med Emmsi i telefon och fick beskedet att hon kommer till mig imorron :) Tråkigt nu när hon är på landet hela lovet ju. Men imorron kommer hon :) Dock klockan elva redan :P Så jag får väl ställa klockan, ahah, eller inte. Jo, för när hon kommer ska hon bara lasta av sina prylar sedan är det stan som gäller. Panik, jag har ju inget att ha på mig på nyår :O PANIK. Vad ska ni ha på er???

Lördag

Idag ringde klockan nio så att jag skulle få lite extra tid. Blev det så? Nej, istället gick jag upp en halvtimme innan vi skulle åka. Så det var bara att hotta på sig kläderna och sätta sig i bilen och knapra i sig frukost. Malin och jag stack till stan. Sjukt mycket folk & köerna var enorma. Galet. Ställde oss bara i en kö på monki, men det tog säkert en halvtimme om inte mer. Hittade inget på rea...eller jag hittade inte något överhuvudtaget. Så nu sitter jag och syr en kjol :P lite sommar inspererad, haha.

Ha det bra!! :)

Shooo.


Vilken seeeg dag, men ändå ganska mysig. Man är ju lite shoppingsugen. Vill ju köpa tyg så jag kan sy något :) Men jag har ändå haft det ganska mysigt. Malin och jag käkade lite lax, ål, räkor, ägg & såser :) yammi. Under tiden kollade vi på jönssonligan. Sen masserade vi & sedan blev det kaffe och choklad.... & nu datorn såklart. Men vill egentligen syyyyyyy. Vill sy en kjol eller klänning eller nått. AHHH. Imorgon blir det nog stan, men tror ni att tygaffären har öppet? nej. GUD, jag blir tokig.

På bilden ser ni resultatet av skjortklänningen, HAHA. Töntig  tycker jag iallafall. Men, men jag har ju inte använt den på länge så det gör ju inget om jag inte gillar den i denna formen heller :P 

Psssst, kolla INTE på mascarafläken på speglen.

God jul.


Idag är det julafton, vilket innebär att vi ska till Gulle & Peter :) Kusinerna på pappas sida ska också titta förbi. Trevligt tycker jag, eftersom vi inte ses så ofta :) Vi ska också till kyrkogården och tända ljus för farfar :) :)
 
Just nu sitter vi och väntar på Malin. Hon är seeeeg och långt ifrån klar :P Men hon har rätt i att man inte ska stressa på julafton. 

Hoppas ni får en riktigt god jul!! :)  

Djurrikt på landet.


Jepp, det var djurrikt på landet här om dagen. Tyvärr så var min fotograf väldigt skakig. Djurriket skrämmer honom ;) grrrr...

Godkväll.


Igår rök skjortklänningen också :) Sydde upp den till en "vanlig" skjorta. Men jag vet inte, gillar fortfarande inte den :P Tror att det beror på färgen. Haha, får se om det kommer någon bild på den :P Tycket jag blivit lite seg med bilder nuförtiden :P
Ohhh, innan badade jag jätttteläääänge. Så härligt. Man blir så avslappnad, lugn och slutar tänka :) usch, det är nästan så jag blir sugen på att ta ett dopp nu ;)

Men nu kom katten. Hon väntar på att vi ska gå och lägga oss :) Så vi får väl göra det. Sov gott.

Första projektet.


Mitt första projekt blev att göra om en klänning till kjol. Gick utmärkt :) Men det var ju inte speciellt avanserat, men man måste ju börja någonstanns. Hoppas på att komma in till svågertorp imorgon och köpa tyg :)

Nu är det kanske en skjortklänning som står på spel.

Måndag


Var hos mamma igår. Det var kul. Vi julpysslade och sånt. Som en liten tidig julafton kan man säga. Ska ju vara hos Gulle och peter (farmor och farfar) på julafton.
Nu sitter jag här och har precis röjt på mitt rum för att kunna provköra min nya symaskin. Kan ni fatta? jag fick en symaskin!!? Den är jättegullig. Liten och lite rosa :) AAHHHH, jag kan inte fatta att jag har en symaskin :) :) :) Sen fick jag MASSA chocklad också. Mumsigt. Jag har redan smakat lite :P Ni vet, man måste ha något att knapra på :)

Tack för igår & mina julklappar :)

Storm.

Ligger här i sängen och försöker komma på något bra att skriva. Tyvärr gör jag inte de. Står helt stilla i hjärnan. Så jag får väl skriva om min händelserika dag.
Idag har jag sovit till tre, men var uppe och käkade frukost. Sedan har jag bara chillat. Läst bloggar, kollat tv, käkat, vilat lite till och såklart laddad inför imorgon. För imorgon ska jag/vi (jag, mina syskon och deras pojkvän & flickvän) till Vallåkra och träffa mamma och kusinerna :) Kuligt. Vi ska baka pepparkakor & sånt. Hoppas jag får lite mer julstämning då :)

So this is christmas.


Avslutning idag :) Efterlängtat. Vi fick julmust, pepparkakor, mandelmusslor och clementiner, mums. Skolan fjäskade till det med att vi fick vars en ryggsäck. HAHA. Blå, med en fet text över hela väskan där det stod "www.soderslattsgymnasiet.se" . Jaha? vaddå göra reklam för skolan? :P Jag lät min vara kvar i skolan iallafall.
 
Efter avsluningen åkte Emma, Jessika, P och jag till stan. Trevligt! Vi fikade och kollade affärer. P som bara ville kolla en affär och sen åka hem var på hugget sen :P

Torsdag


Dagen började bra. Fick reda på att jag skulle få VG som slutbetyg i matte b. Får väl nöja mig med de då. Läraren undrade vad jag gjorde på handel, hon tyckte att jag skulle gått samhälle. Hon tyckte också helt klart att jag skulle läsa matte c. Sedan kom ett ännu bättre besked. Jag fick alla rätt på näthandelprovet :) Goodi, goodi :) Men näthandel ska vi ju ha nästa termin också. Sedan kom syo och gav oss papper om vad vi ska välja i trean. Hmm, svårt asså. Jag vill ju ta matte c, men ingen som jag känner ska välja de. Det är lite de som är grejen, annars vill man ju inte gå dit och man blir inte gngagerad. Behöver matte c om jag ska bli någon slags ekonom. Men sånt kan man ju aldrig veta.


Hade också problem med bussen idag, som vanligt. Hatar bussar. Först i morse stressade jag som fan, men nä då. Bussen stod i centrum och hade paus sju minuter förlänge. DÅÅÅLIGT! Och på hemvägen tryckte någon på hållplatsen innan centrum och ingen hoppade av. Så när det väl var centrum tryckte dem igen och busschaffisen stannade INTE! Är de svårt att stanna eller? Så en kille gick fram till chaffisen och sa att han och hans kompisar skulle av på centrum. Chaffisen skyllde på att han inte visste var han skulle stanna pga bygget. MEN HALLÅ? Skitsnack säger jag, de har satt upp en skylt utanför apoteket och gjort en tillfällig hållplats! Hur som helst så sa kille helt lugnt och inte alls irriterad "men vi skulle av på centrum, så du får köra tillbaka. Vad är detta för service?" Chaffisen blev arg och slängde av oss där vi var. Tur att jag har busskort, hade ALDRIG betalat för att bli avsläppt på fel station. :@

Överstökat.


Äntligen klart med allt i skolan :) Så himla skönt! Gjorde slutprovet i matte b idag, gick sådär tror jag. Hade problem med de två sista talen, men skrev massa ändå :P Skickat in idrottsmojset & loggboken. Imorgon ska jag lämna in företagsekonomi uppgifterna. Sedan är det ju dags för JULLOV :D Ska bli härligt! Men tråkigt att busskortet går ut :( Men på julen sitter man ju mest inne och myser ;)
Var även i stan idag med Emma och spattserade. Trevligt, men kallt. Man kunde inte gå förbi radiohjälpen, som står på torget, utan att bli haffad. De ville att man skulle skänka pengar som skulle gå till flyktingar. Hade precis fikat, så jag hade inte en ända krona i börsen :/ Men jag beundrar verkligen de som bidrar. Hoppas insamlingen blir lyckad :)

Jordskalv



Vaknade tidigt i morse för att hela sängen skakade. Själv åkte jag hit och dit. Ett åskliknande ljud hördes också. Låg med huvudet mot väggen och vågade inte vända mig. Var jag yr? drömde jag? försökte pappa väcka mig? Efter en stund slutade det. Vågade fortfarande inte vända mig. Dörren öppnades och pappa frågade om jag också hade känt. Det hade jag. Vi satte oss framför tv:n och kollade. Snackade om vad som hänt. Pappa snakcade om att kanske ett flygplan hade kraschat och jag om att skanör/falsterbo lossnat från Skåne. HAHAH, fantasiiiiiii :) Efter tio minuter var det bekräftat att det var jordskalv. Men hallå? Jordskalv i Sverige? De kan ju bara inte hända, i ofarliga Sverige.
Kan fortfarande inte fatta att de har varit jordskalv. Mysko. Men nu väntar jag på efterskalvet. Hoppas jag inte ligger i sängen då, utan att jag är uppe och kan se allt :P Spännande, men jag hoppas inte att detta ska förekomma fler gånger. Iallafal inte i Sverige.

I want to..


I want to turn the whole thing upside down.

Hmmm..


Här om dagen kom jag på att mitt hår såg VÄLDIGT rött ut :S Trodde jag hade mörkbrunt, haha. Har dessutom en ljus utväxt som speciellt syns när jag fönar håret. Men utväxten kände jag ju till. Så någon av de närmsta dagarna ska jag färga håret. Har redan fixat hårfärg :) MÖRKBRUN!! ja, tack.  

Lussevaka


Såhär såg jag ut igår :) Men inget magasin blev det :/
Glömde skriva innan att vi "träffade" några klasskompisar utanför magget. De kallade på oss och jag gick dit. Förbi vakterna, som jag inte såg. Helt plötsligt puttade en vakt mig skithårt i magen. Gjorde skitont plus att jag höll på att trilla baklänges, men som tur var stod en tjej där som tog emot mig :) :/

Shoooes


Jäkligt länge sedan jag handlade nått på rea, men idag slog jag till. Köpte dessa härliga skorna :) Äntligen ska jag få lite värme om fötterna. De har iallafall en rejäl sula :)

Lussevaka

Igår skulle Emma & jag till magasinet. Tog bussen så vi var på övre halv åtta. Tjejen som vi skulle möta på övre var sen :/ Vi stod säkert där i två timmar och väntade. När hon äntligen kom så stack vi till Adam? (tror han hette så). Där träffade vi jönsson och massa annat folk. SKÖNT MEN VÄRME!! Var där en stund, sedan hängde vi på andra folk som skulle till magget. Vi hitta ju inte dit :P
När vi kom fram var där asmycket folk :| Heeelt galet med folk. Och några av dem som vi gick med från Adam försvann. Vi som var kvar stack och käkade istället. Och efter en stund kom de som försvann, HAHAH, de hade köat i en och en halv timme utan att komma frammåt. Tur inte vi gjorde de för då hade jag blivit lack att man stått och väntat och frusit såååå länge.

Shoppingsugen.



Idag känner jag mig bättre efter allt sovande :) Bra eftersom det är tråkigt att vara hemma och för att imorgon ska hela klassen till pv, mentorn och även gympaläraren.  Där ska vi laga tacos & marängsviss :) gott, gott.
Eftersom jag är väldigt rastlös just nu så tänkte jag passa på att städa. :P Också väldigt tråkigt, men behövs verkligen. Igår när Malin lånade fönen sa hon att jag borde skämmas, haha. Jag är väl ingen ständerska inte. När jag flyttar hemifrån bör jag ha någon som kommer och städar ibland :) Låååter härligt tycker jag. 
Istället för att städa är jag vääääldigt shoppingsugen. Det kryper i mig. Jag vet inte exakt när jag var i stan sist men det har gått några dagar för mycket nu.   


Frank



Idag är jag inte lika rolig som min vän ,Frank. Jag har varit hemma från praktiken och förmodligen ska jag vara hemma från skolan imorgon också. Mår inte bra. Vaknade imorse och var kallsvettig, ont i huvudet, öm i kroppen osv.  Usch, är de influensan på g? Får hoppas att det inte är de. För det är tråk, tråk, tråk och vara sjuk.

Where’d all the good people go?


Umgåtts med Emmsi heeela helgen. :) I fredags var vi hos Anden, jönssons kille, och kolla film. Trevligt. Men klockan blev så mycket och det tar typ en timme att gå så vi sov där :P
Sen i lördags hade vi filmkväll hos Emmsi :) Kom lite folk. Trevligt den dagen också :) o ja..

Where´d all the good people go?

Rädsa tvångstanke eller vana?

Innan jag lägger mig i min säng, för att vila, sova elller sitta spelar ingen roll, så lyfter jag och skakar täcket och kudden. Jag vet inte varför jag gör det om det är rädsla, tvångstanke eller vana. Jag kollar iallafall så att de inte finns några spindlar där. Jag tycker inte heller om att sova med ansiktet på samma sida som öppningen till kudden är. boohoho...läbbigt. Nu börjar jag tröttna på detta beteendet, men kan verkligen inte sluta. Även om jag tänker nu ska jag inte kolla, sätter mig ner i sängen och sedan kan jag inte lägga mig för att jag måste kolla. JOBBIGT!
Någon annan som gör samma sak? Eller är det kanske bara en av mina konstiga saker som jag har för mig.


Try to..



Try to kill it all away, but i remember everything.

Skrattanfall



Idag redovisade vi om handelns utveckling osv. Ingen hade pluggat eller förberett sig. Såklart hade Emma råkat lägga sina papper i fel ordning så jag började snacka, så avbröt hon  och sa att hon inte var klar. HAHA. En liten stund efter det fick jag skrattanfall. Visste inte var jag skulle ta vägen, alla glodde och det var snart min tur att snacka. Jag tog mina papper för huvudet & sedan "gick jag in i affichen(plankatet)" och gömde mig. För den var lite böjd så att jag fick plats. Jessica frågade om hon skulle hoppa in medans jag flabbade, men då blev det ju fel ordning. Så jag bara vände humör och blev skitallvarlig. HAHA. När jag kom på det så började jag flabba igen. Men jag fortsatte snacka fast jag flabbade. HAHA. Hela klassen flabba fan. Men, men..det blev ju bra tillslut eftersom vi vann. Vi fick inte veta att nån skulle vinna men helt plötsligt sa lärarna att vi var bäst så fick vi vars en energidryck. Gottgott :) Bra jobbat tjejer :)
För övrigt har jag vatt i stan idag. Trevligt. Bara spattserat och chillat. :)   

Praktik

Idag har det varit en helt vanlig dag på praktiken. Eller nej förresten, min lärare kom för att se hur det gick. HAHA. Jag hade planerat mojs jag skulle göra när hon kom, men så blev det inte. Istället hjälpte jag en kund att byta en sak, mend e var ju också bra. Dåligt var också att Ingemar inte var där just då, utan att de bara var jag och Malin. Vi var asrädda att hon skulle se att vi var syskon, frö det är ju inte så bra om hon får veta det. Istället frågade läraren om Malin var Ingemars dotter. HAHA. Skitbra! Men jag kunde inte ljuga, så jag sa som det var. Men jag nämde aldrig att vi var syskon. :)

Oh happy day


RSS 2.0