Hello

Idag hängde jag med pappa och köpte en ny soffa :) Superfin! Tog ett tag att bära upp, ner och montera. Vi storhandlade också. Sen medans pappa och marcus monterade soffan lagade malin och jag tacos. Yammi, var svinhungrig. Sen har vi bara kollat på tv i den nya soffan och käkat godis :D Imorgon blir det förmodligen ikea, för lite med prylar till vardagsrummet. Ha de bäst!

Ischias


Hade så jäkla ont igår när inte muskel- och ledvärks krämen och risvärmaren hjälpte så jag sökte på växtvärk. Eftersom vi brukar kalla det så. Men så kom jag in på en annan sida om ischias. Jag tror jag lider av ischias eller falsk ischias. Det är precis så det känns. En punkt i ryggen som strålar ut i benet. Det som hjälper bäst är att trycka på en punkt i ryggen för då domnar benet av typ. Svårt att förklara men jag tror verkligen det kan vara ischais.

Male ringde nyss och sa att dem hade trevligt och hade haft fint väder. Avis :)

Mille becomes lighter


Stan idag. Vill ha en sån tröja som jag har på bilden, men nej. Dem är slut :( Köpte en brosch, tygpåse och tröja. Ni får se imorron :) Jag har iallafall hittat en kamera på net on net, som jag ska köpa. Men frågan är bara hur man kommer dit och om nån vill hänga med. Känns bättre att åka dit än att beställa, för då måste jag till banken och massa sånt.

Kolla bilden :O Håret ser ju nästan rött ut eller nått. Haha. Måste verkligen färga det. Men kan fortfarande inte bestämma mig för mörkt eller ljust (min naturliga färg). Blir pina och kompliserat att få min naturliga färg, men jag vill så gärna se om jag passar i det innan skolan börjar. Vad tycker ni?

Twin?


Sheep


O.o, snubben är ute och går med ett fååååååår. HAHAHAHAAHAHAH :D

Ni fattar nog inte det roliga med detta men jag gör. Haha. Var ute och gick med en kompis lillebror en gång så kom det en gubbe med en hund, samma ras som på bilden. Så skriker lillebrorn "kolla ett får". Gubbe tittar konstigt och vi asflabbar. Försöker förklara att det var en hund. Men han vägrade acceptera det och trodde det var ett får. hahaha. 

Mobilia


Blev en runda till mobilia idag :) Gick direkt till ur & penn för att göra min tajta klocka större. De sa att det fattades en bit och att de skulle kosta 100 spänn. Så gick jag till guldfynd som fixade det och det kostade ingenting. What? Ingenting. Det kallar jag service! Tänk om jag hade blivit lurad på det andra stället. Sjukt ju.
Hittade inget utan det blev muffins, tuggummi, chips och kaffe. Haha, trösten för jag inte fick något. Inte ens 3 refill hade dem i tobaken eller malmborgs. Hallå? Var kan man köpa 3 refill? Finns inte 3 längre? Wohooo, nån som hör mig?

Just det! Mina bilder suger verkligen & jag funderar på att köpa en kamera. Eller kanske önska mig när jag fyller år. Men de är ju läänge till dess.

Tant x2

På Ljungklockan blev jag kallad för tant två gånger. Hallå? Jag är snart 18, vaddå tant?!? Fick lust att kasta ut dem. Fick lön sen åkte malin och jag till helsingborgsfestivalen. Käkade thai mat i regnet och kollade lite. Träffade mamma också, men bara lite snabbt eftersom vi frös och ville hem.
Nu dricker jag kaffe, kollar tv och njuter av mitt bästa köp igår, torkade jordgubbar med yoghurt utanpå. yammi :)


Emma


Emma hade namnsdag här om dagen. Schysst att ni grattar mig. Jag heter faktiskt också emma. Bara mamma som kom ihåg. Thanks :D

Haha, ärligt talat så brukar jag kolla vem som har namnsdag på aftonbladet. Jag såg att det stod emma så tänkte jag jaha, kul för alla emmor då. Sen när jag skulle gå och lägga mig såg jag ett sms från mamma, som naturligtvis kom ihåg :)

Trött

Jag är stentrött, behöver jag säga mer? ;) Ska käka upp mitt plopp sen ska jag prova en tröja sen blire sääääängen!!! :D Imorgon är min sista jobbdag. WEEOOO! Han vill ju att jag ska jobba nån dag nästa vecka också. Har jag inget för mig så kanske, men det är ju verkligen hemskt. hehe. Imorgon efter jobb ska jag troligen till hgb. Bara de att jag inte är där förrän halv åtta. Och att jag är svinhungrig när jag slutar.


Work


Tjena

Väntar på stora byggslaget ska börja, haha. mongo. Roligare på engelska när det är fyra lag i vars en lägenhet i samma hus. men men,. Käkar halstabletter efter att ha bränt tungan med kaffet. Annars har jag bara jobbat idag. Tråkigt, kom och köp vettja ;) Ibland vill jag bara kasta ut alla kunder. Som när de prutar eller ungarna välter ner massa saker. GAH! Akta er!
Nu börjar tvprogrammet. Dagens kommer efter det :)

Just pictures










Gårdagen

Igår hade male middag här hemma och självklart fick jag vara med :) trevligt. Sen skulle dem till strandbaden (ålder 22). Jag tänkte chansa att komma in, haha. Men när vi gått halvvägs kom vi på att vi skulle till tältet istället. Där gled jag in som ingenting, hehe ;) Dansade och träffade lite folk. Hemma vid tre och idag har jag en fet blåsa under foten pga skorna. Bilder från denna kväll kommer! :)

Nu kollar jag på anna nicole smith på tv. Hoppas ni gör det också för det är ganska intressant.


Uppdatering

Har egentligen inget att skriva, men ni måste ju veta att jag lever, inte sant? ;) Jobbat idag, jäkligt tråkigt. Men jag sa att jag bara kunde jobba en vecka framöver, soft. Ätit svingod mat. Kycklingfilé, ris och JORDNÖTSSÅS, yammi.

Wakipaki


Vaknade i natt och gick på dass. Kom fram till vardagsrummet och fick en chock. LIVS LEVANDE BEN stack ut från soffan. What? Blev skraj men sen såg jag att det var marcus och lotta så jag kunde pusta ut. haha.

Har städat lite idag OCH tvättat spegeln. På tiden, kan man tycka! Imorgon blir det jobb. Usch, jag tycker synd om mig själv, hehehe.

Mygga


Blev stan med malin och linda :) Köpte bara lotion och sminkborttagning :( Nu lyssnar jag på dunka dunka från strandbaden och jagas av en mygga.

Boooring


Idag har det inte hänt så mycket. Tråkigt! Nu kollar jag på beck och käkar ostbågar med katten :) Hela huset dunkar av all musik på strandbaden. haha. De lär bli döva. Och jag är lite besviken att jag blir arton efter sommaren. blä.

There is not enough time


Frukost på tåget. Gick ju upp tidigt.

Igår blev det Helsingborg. Kollade och fikade. Sen vidare till mamma. Hängde med dem till landskronakarnevalen :) Trevligt!

Mys


Vaknade i morse och hörde hur regnet slog mot fönstret. Gosade in mig i täcket, vände mig och somnade om. me like! :) Har badat också. Mysigare på vintern när det är kallt och mörkt, men jag gillar att bada på sommrarna också. Mot kvället är det ju lite svalare. Skum, titta på fåglarna istället för stjärnorna på sommaren, när det är skola och sånt är det skönt att bara få glömma all vardagsstress. Ja, nu fattar ni nog att jag gillar att bada behöver inte förklara mer. haha.
Imorgon blir det helsingborg. Male ska dela ut cv och så ska vi väl kolla lite också. Sen hem till mamma och även hälsa på kusinerna.

This world keeps spinning


Ibland fattar jag inte meningen med att ligga och pressa i solen. Visserligen är det fett snyggt att vara brun. Men färgen försvinner ju ändå till vintern. Igår var jag förbannad för jag fjällade i pannan och idag för att jag fjällar på ryggen. Dessutom är det inte bra för hyn ju. Om man solar för mycket får man rynkor tidigare. Och hudcancer och allt sånt skit. Vissa passar att vara bleka, men det är väldigt få. Man kan ju också tycka att de som ska vara bruna föds bruna.
 Man kanske ska köra regelbundet i solarium, sol som vinter. Något att tänka på iallafall.

Hemma igen


Begav mig till tåget vid tre. Där blev det skvaller och musik. När jag kom till centralen hoppade jag på fel buss, såklart. Snackade med chaffisen och hoppade av 100 meter från centralen. Sen väntade jag på den rätta bussen. Tiden bara förlängdes helatiden och tillslut hade det gått 40 min. Aja, jag kom fram. Blev bara mobilia. Köpte en ögonskugga :) Äntligen. Provade mammas och köpte en likadan.
Imorgon hoppas jag på sol och sallad på balkongen :) Händer hos er då?

Shopping


Idag mötte jag upp mamma i helsingborg när hon hade slutat. Vi fikade och sedan fick jag detta på bilden. Tackar! :D

Kalas

Bilderna från gårdagens kalas, som jag lovade.


Födelsedagsgrisarna :)


Kusinerna finns äntligen på bild :D


asgod jordgubbspaj


plötsligt var min blogg på tv, haha.

Yesterday


Igår såg jag ut såhär när vi var inne hos grannen. Elin fyllde år & Emelie konfirmerades :) Grattis till dem!
Idag var vi på kalas hos kusinerna. Camilla fyllde år & Leo och Acke fyller år imorgon. Grattis till er också! :D 
Bilder från dagen kommer imorgon. 

Halluja


Grannar (alla i vallåkra är grannar för mig) över på middag. Vi har precis grillat marshmellows (eller hur de stavas). Aslängesedan ju! Annars har vi varit på stranden idag. Läste skvallertidningar och badade typ två eller tre gånger :D Så grym jag är ;) Nu kaffe.

Vallåkra


Hallå! Nu är jag i Vallåkra :) Igår var vi på stranden och stekte. Årets första dopp blev också avklarat, men det var kallt. Sen på kvällen blev det hemmagjord jordgubbsglass och hemmagjort flädersaft. Mumsigt och sommrigt. Nu är vi på g till stranden igen. See you later! :)

Tight


Nu när det är så varmt kan man ju inte gå omkring med joggingbrallor hemma. Så jag har haft sånna här tighta saker på mig. haha.
Imorgon blire hem till mamma. Ska till stranden. Blir de årets första dopp? vem vet.

RSS 2.0