KÖRKORT

Alla snackar om körkort & övningskörning hit & dit. De får dem gärna göra med jag blir tokig på alla som frågar om mitt körkort. Det är ju inte så att man får frågan en gång utan nästa dag frågar samma människa samma fråga. GAH! Ställ aldrig frågorna: ska inte du ta körkort? Hur går det med ditt körkort? Är inte du intresserad av att ta körkort? Har du inte börjat övningsköra?..  Jag blir knäpp alltså! Betala de istället för att tjata, jag tackar inte nej. Jag är inte en av de lyckligt lottade som får mitt körkort betalt av mina föräldrar. Så jag är glad om jag har körkort om fem år eller nått. Sluta tjata tack! :)


Foto


När male packade här om dagen hittade hon gamla foton, som jag inte fick se :( Men det fanns några som låg ensamma och på en bild var det jag. Muhaha! En liten mille. Jag tycker det är väldigt tråkigt att man inte framkallar foton längre. Vad som helst kan hända med datorn och alla dess program ändras. Nackdelen med att framkalla foton är ju att det tar en massa plats. MEN, då finns dem alltid där. Även när man är gammal.
Nä, nu har jag tjatat mycket. Hehe. Dags att börja framkalla foton :) Undra vad de kostar...


The dentist!


Ahhh, efter praktiken tvingades jag åka till tandläkaren. Fick ett galet besked. Jag har nämligen hål i en tand :O Ska laga de i januari, som tur är men jag är ändå svinrädd. Mest rädd för sprutan då. Sen såg jag på bilderna att mina visdomständer där nere växer mot de andra tänderna. GAH! Tandläkaren sa inget för hon ville nog inte oroa mig, men jag fatta ju.

Dagens goda nyhet är att jag har bakgrundsbild på mobilen. Wow, funkar idag! Hoppas de håller i sig :)

200 dagars

Här kommer lite bilder från 200 dagars! Som ni säkert förstår är det inte jag som är fotograf :P Jag to lite bilder men sen fick jag över hundra, som var mycket bättre. Tack för en trevlig kväll allesammans :)






















Strandbaden

Wiho, idag blir det sb :) Trevligt. Först förfest hos mig med klassen (dem flesta som kunde komma då) sen skjutsar male och mackan oss till sb. Hoppas vi får det kul. Jag går här hemma och väntar på male som ska hjälpa mig att fixa. Samtidigt som jag springer fram och tillbaka och fixar & donar in i det sista. haha. Trevlig kväll på er chickens :D

Hallu

Gud vad det blåser ute. Jag var och klippte mig innan, blev ungefär som vanligt, och sen när jag skulle hem fick jag kämpa som bara den. Jag höll i mig i tidtabellen för att jag inte skulle blåsa ut på vägen, helt galet.

Just nu är jag svinglad :) Fick ett sms av elena som undrade om jag skulle med till spanien. Jag fatta ingenting, men det visade sig att en vecka i maj åker alla studenter, som vill, till spaninen. Absolut vill jag med, men jag vet inte hur jag ska få ihop pengar till det. Jag har ju knappt råd med studentmössan. Alltid kul att drömma!

Måndag

Halloj :) allt bra med er? Jag kollar ullared och mumsar på paradis praliner.
På onsdag ska jag klippa mig så jag har mycket att tänka på. Långt eller kort? Ljust eller mörkt? Eller om jag ska vänta tills efter strandbaden så jag inte känner mig ful i håret.

Läckerbit!

Idag blev det en sväng förbi mobilia :) Jag kunde bara inte motstå denna läckerbiten. Den såg så ensam ut tills jag kom, stackaren!


Black


Nytt nagellack!


Fint tycker jag, men en aning ljust. Så jag tar först ett lager svart och sen ett lager av detta fina :) Fix & tricks så blir det som man tänkte sig!


:)

Min lediga onsdag spenderades med mamma i stan :D Jag hittade inget speciellt men det var trevligt ändå. Efter stan hälsade vi på marcus. En mysig dag helt enkelt :)






RSS 2.0