Sunday


Jag har så mycket att skriva att jag inte vet vad jag ska skriva, haha. Kan börja med att i fredags var jag i stan med mamma. När mamma och jag skiljdes åt åkte jag till mobilia och träffade malin. Hittade verkligen ingenting och blev väldigt besviken.
Idag har jag solat, vatt på kyrkogården och lite smått och gott.

Sommar?


Hallu


Vatt hemma idag för jag försov mig och kände att de inte var lönt att åka till skolan då. Vi slutade ändå halv tolv. Så jag har bara segat och sovit. Regningt och tråkigt ute också. Imorron blire skolan två timmar sen stan :)

Onsdag?


Jag har inte använt jeansskjortan än eftersom jag inte vet hur jag ska ha den. Vilken är finast av alternativen tycker ni? :)

Fick reda på prov idag. MVG of course! Men eftersom vi har två lärare i ett ämne så skulle han diskutera med den andra läraren om slutbetyget var VG eller MVG. Jag håller tummarna :)

Nu ska jag se bröllopfixarna och käka chips :D De är jag värd, haha. Det är nog femtioelfte gången den går på tv i år :P Men klagar inte, den är ju helt okej.  

Gullig


Hade bara prov idag, fast på 6 kapitel. haha, gick utmärkt trots jag knappt pluggat. Sen blev de stan. Lite besviken för jag hittade inget. Är inte ungen på bilden urgullig, från H&M katalogen. Ska jag ha barn nån gång så ska den va lika gullig annars kan de kvitta :P

Back in the reality


Söt va de ja! Vet inte om ni ser eftersom både håret och väggen är mörka, men jag har ett rosettdiadem :) Skitfint är de iallafall. Men idag har jag känt mig söt och lite miss perfekt. Hade mina fina klackskor också, men väldigt låg klack. Men foten svullna upp efter en liten stund bara, ajajaj säger jag bara.

Powenap, kaffe & plugg.


haha. imorse kom jag på att jag hade glömt blogga. FY på mig! Idag hade vi bara en lektion. Sen drog jag iväg till kommunen för att lämna sommarjobbsansökan. Konstigt nog är jag hemma så sent ändå.
Nu har jag lite panik för att vi ska ha prov på 5 kapitel, dvs lite mer än en halv bok, och jag har ingen aning om vad det handlar om. Jag är ruskigt sugen på kaffe, men innan kaffe och plugg ska jag ta en powernap.

Godnattpuss?


I don´t think so..

Regn & åska


Vatt med sandra idag :) Sydde slips med tillbehör till hennes kille, som han ska ha på balen. Blev skitbra.
Vad gör man när det åskar och regnar? Gör som jag. Ta ett hett skumbad, tänd massa ljus och lyssna på de porlande regnet.


Frillan blev ju bra tillslut


Lättad

Puuh, vilken lättnad. Har varit hos frisören och fick den frisyren jag ville ha. Kändes lite dumt, men igentligen var det hennes fel. Färga håret imorron tror jag. Blir nog mörkt igen :P Eller? Aja, nu är jag dödstrött. Bild kommer imorron.
God natt, dröm om mig ;)


Ny dag, nya tag.

Vaknade i morse. De regnade ute och jag var svintrött. Äch, jag ställde om klockan och sket i psykologin. Palla två timmar när läraren bara ska snacka HELATIDEN!!! Nu har jag precis gått upp och fixat så pappa ska köra mig till skolan :) Efter skolan blir de frisören igen, nervös.


Jag hade iallafall tur med vädret.

Haha, vilken dag. Var hos frisören vid elva. Hade någon ny frisör. Sa att jag ville ha sne page och jätte mycket uppklippt där bak. Hur gick de? Jo, jag ser ut som när jag kom dit. Satt där typ en och en halv timme och ingen skillnad. Man får kolla noga för att se att det är snett. Där bak är det inte så mycket skillnad, jag menade typ så kort att man tar trimmer liksom. Så jag gick hem och bölade, haha. Sen ringde malin och klagade. Fick en ny tid imorron, men jag är vääääldigt nervös att de ska fråga varför jag inte sa de då osv. Men jag vågade inte säga nått när hon var klar, fönat och allt, och hon frågade inte ens om de skulle vara kortare eller så. Nu efteråt stör jag mig på att frisören kom elva (när jag skulle bli klippt) och frågade om hon kunde dricka kaffe först för att inte känna sig stressad. Dålig stil fast jag sa ja.
Sen fortsatte de att jag skullle beställa på espresso house. Jag sa "en liten scons" och menade "en liten latte", hahahah. Spillde ut malins cola också. Ja, bara massa konstigheter idag :) hah

Dagens shopping. Shorts, linne och diadem med rosett.

Surprise.


Blev helt chockad när jag skulle gå och lägga mig igår. Sängen såg ut exakt som på bilden. Täcket & allt helt fint :) I vanliga fall brukar det vara i en boll, kudden i väggen och lakanet gått upp.

TIPS? TIPS? TISP?

OLALA :D Klippning imorron. Fick en tid precis. Mår lite dåligt över att gå till frissan med värsta utväxten, haha. Skämmigt. Förra gången påpeka hon det, hahahah. Men men, krisen är bara att jag inte vet HUR jag ska klippa mig. Antingen som vanligt (boooorrrrring) eller så lurar hon på mig nått så jag bölar när jag kommer hem.

Klackar, tack!


Fyy vad jag saknar klackar! Har inte haft de på länge pga foten. Och kan fortfarande inte ha de. Snart sätter jag på en liten klack på mina ballerina, för jag blir galen utan klackar. Love it! :D

Time to bed.


Sitter här i soffan under min filt med katten och datorn i famnen. Någon komedi på tvn, men mina ögon slocknar snart.

Upplysning!

Visste du att...
...strandbaden öppnar om tre veckor med fotboll, restaurang, nattklubb osv.
...i natt brann huset vid poolen & lite av tångvallaskolan i falsterbo.
...barnen (inkl. jag) i skanör har bäst tänder i skåne.
...jag fick alla rätt på gårdagens prov.
om inte så vet du nu :D

Verifikation.


Bokföringsprov & jobb avklarat! :D Imorgon blire gympa, jobba, handla tyg och umgås med sandra :)


You drive me crazy.

Det verkar som alla känner mig bättre än jag själv. Är det inte märkligt? Folk som "känt" mig i ca. 2 år vet tydligen mer om mig än jag, som har levt med mig själv 24 timmar om dygnet i snart 18år. Vad kan detta då bero på? jo, en såkallad vän till mig har snackat massa skit om mig. Bara för man har ett litet bråk börjar "min vän", nämner inga namn, snacka skit.
Tur ni inte är här nu för jag är jävligt arg just nu. Folk brukar säga till mig att jag inte är någon man vill bråka med, men tydligen är det någon som vill.
Iallafall, bråket handlar om att jag vill ha tillbaka mina utlånade prylar,som verkar vara jävligt svårt, och sedan tillkom tydligen skitsnack på de. Den här människan har också skrivit på sin bilddagbok "låt inte ett litet gräl förstöra stor vänskap" och berättar för hela skolan om bråket. Skitsnacket vet jag inte vad som sagts men varför skulle annars en kille i min klass säga "varför går du runt och snackar skit om melinda?" och göra människan stum. 
AAAHHH, jag brinner. Frågan är bara hur jag ska göra. Jag vill ha er hjälp!!! Ska jag skita allt?, vilket jag brukar göra. Det brukar resultera ett förlåt och sedan är man tillbaka i samma mönster. Man blir vänner och sedan sker samma sak, vilket har hänt tidigare med samma person. Ska jag kommentera bilddagboken? Ska jag be om mina prylar på msn eller face to face och sedan skita i de? Eller ska jag fråga face to face varför hon snackar skit (utan veta vad)?, men om någon på skolan hör, vilket de kommer att göra, kommer de bli rädda för mig :S
Puuh, jag fick ihop de, men lite hoppigt, hoppas ni orkar läsa.

VAD TYCKER NI? VAD SKA JAG GÖRA?  

Skönheter.


Äntligen får ni se mina nya skönheter. pling, pling ;)
Tittar dh och är pömsig. I morse var jag på topp. Öppnade fönstret innan jag sminkade mig. Sjöng när jag klädde mig. Både dansade och sjöng påvägen till bussen. haha, galet glaaa. Happy day! :D

Bigfoot


Finn ett (stort) fel!

Blajan.


Hade en onödig lektion idag, skönt! Efter skolan stack jag in till male och försökte övertala henne att åka till stan. Gick tyvärr inte, haha. Sen kom jag på att jag inte har något praktikplats. Blev utskälld idag för att jag inte lämnat in någon lapp. MOHAHA. Fick en plats hos male med blandade känslor. haha. Skratt att ha det överstökat men tårar för att ha det tråkigt där. Njöt av sista solen vid sex-tiden. Mysigt!
Nu sitter jag på males rum med en skvätt kaffe och kollar på hennes packning. :)
Ses på torsdag mammi?

Maybe


Bloggen klyddar, men nu så :) Vad har ni gjort idag? :D Jag har solat, tvättat och nästan precis tagit ett skållhett skumbad. Nu tänkte jag kolla tv fast det verkar inte komma något :P

Fredag

Försov mig i morse. Vaknade med mobilen under kudden :P Eftersom vi slutade elva så var det inte lönt för jag hade inte varit i skolan förrän halv tio. Idag har jag sett hela säsong 4 av weeds. Spännande, spännande. Nu kollar vi komedi och käkar jordgubbar doppade i choklad. Det regnar & åskar uten och snart är det dags för massage. En mysig fredag helt enkelt :D

Det bor en...


slicad spindel på mitt rum. Läbbigt! Den ahr varit där över en vecka, trotts det hoppade jag baklänges när jag sklle fota den :P Såg ut som den rörde sig. Haha, att man kan vara så rädd för ofarliga insekter.
Blev stan idaug! Gissa vad jag hittade? En jeansskjorta :) weeeeeoooo. Köpte två knappar också. Milles ideer ni vet ;) Jag hade tänkt göra en brosch av dem, och om det inte funkar har jag hittat en hyfsad fin. Men man kan väl ha två och variera mellan?

Allting har ett slut.


Kommer ni ihåg när man var liten och gick i kiosken? Då fick man exakt en sånhär godispåse och så fick man peka på godiset och säga hur många. memories.


Kom till skolan imorse och skulle ha prov. Så säger läraren att man får ha boken om man satsar på lägre betyg. Vad tror ni jag har gjort? jo, jag hade lämnat min bok hemma. bajs. Men nu efteråt känns de som provet gick brilljant, trotts att jag inte pluggat :D gött.
Fyra och en halv vecka kvar till sommarlov :D yey.


Regn & rusk


Totat onödig dag, but i like it! Jag har inte gjort ett skit mer än att åkt till skolan och tillbaka. Hade tydligen inga lektioner idag heller. Sen har jag bara kollat tv, vilat och druckit kaffe :) Har varit regn och rusk hela dagen. Nu har jag lite dåligt samvete eftersom jag har prov imorgon som jag inte pluggat på och nu känns de försent. Jag ska kolla färdigt på dh sen blire sägen och ig i psykologi. Men de är lugnt :D En glass får de ju bli innan jag ska sova också :D göddit, trotts kylan.

Hälsodagbok.


Sitter och skriver min hälsodagbok. Usch. Lär ta hela natten eftersom jag började skriva för en stund sedan och den ska vara inne imorron innan kl. 12.
Idag skulle jag in till stan och fika, men riktigt så blev det inte. Satt på bussen in och sen blev de bussen hem direkt igen. Det berodde på en liten sak som blev enorm. Yäyä, nu måste jag fortsätta med min hälsodagbok.

Ledig.


Today im free, weeeee. I torsdags lämnade jag in mitt fina arbete som jag skrev dagen innan på hela 6 sidor :) Brandlarmet gick på skolan och eftersom jag trodde det var övning loggade jag ut från datorn, packade ner mina saker osv. HAHAH, det visade sig att någon hade tuttat fyr på mediateket. Dess värre fick vi gå in efter en havltimme igen :(, jag som ville gå hem. Men ingen fick gå in i media. hahah.

Wakiwaki.


Hallluuuuu :D Längesen nu ju. Har umgåtts med emma ett par dagar. Firat valborg, chillat & sånt.

RSS 2.0