Hellluuuu

Dagen började med ett möte. Jag kom i TID!!! De var ju helt otroligt. Jag var till och med två minuter förtidig :) Sedan åkte jag till stan och mötte upp en vän.
Imorgon är de julhandla som gäller!

18:e december

Idag skulle jag egentligen till kusinerna. Men pga vädret klyddar ju bussarna o tågen så jag stannade hemma. Synd eftersom jag hade sett fram emot det. Men det positiva i det hela är att jag sparade mina pengar så nu ska jag klippa mig istället. Så på måndag ska jag ringa frissan när de öppnar :) Jag behöver verkligen klippa mig!!!
 
Så idag har jag istället vilat efter gårdagens jobb och packat in julklappar. Ikväll kommer en vän om de går att ta sig fram. Jag har dessutom tandvärk som vägrar att gå över, men kan ju inte gå till tandläkaren förrän nästa år :(


Entré


Trots snökaoset blev de entré idag :) Det var värsta julstämningen med belysning, musik, snö, lussebullar och glögg. Mysigt! Vi såg även en skymt av kenza, haha :)


VIP-kväll

Igår var jag och syrran på VIP-kväll med Sofi Farman. Det var trevligt! Det började med middag hos syrran. Sen gjorde vi oss iordning och drack ett glas vin. Sedan blev de taxi till crown. Där väntade drinkar, goodiebags och hemligheterna bakom böckerna :)




RSS 2.0