Turkos

Idag har jag klippt mig. Har tyvärr ingen bild men det blev som vanligt, kort. Jag har även hunnit med en sväng i stan. Köpte bara lite prylar till utklädnaden på studentveckan :) Läääängtar! Snart blir det sängen men först ska mitt nagellack torka.

Halloj


Jag har helt glömt bort att blogga! Igår blev det iallafall ikea. Där inhandlades bland annat en ny kudde :) Sover som en kung nu! & idag hämtade jag ut mitt id-kort som man tydligen ska ha för att få vistas på skolans område. Jag ser lite trött ut som ni ser, haha! Sen blev det stan med syrran & solning :)

 


YES YES YES!

ÄNTLIGEN HAR JAG FUNNIT MIN STUDENTKLÄNNING :D Skönt att vara av med den stressen. olala, en riktig mille-klänning!!! Imorgon är det ikea som gäller, det ska bli kul.


Torsdag

Idag träffade jag mamma i helsingborg för att kolla studentklänningar. Hittade ingen, men har beställt ytterligare en klänning från nelly. Hoppas, hoppas! Vi hade en mysig dag i solen. Efter stan hängde jag med mamma hem och gjorde morotstkaka & drack kaffe. Mums! Tiden går fort när man har kul så nu har jag precis kommit hem. Sov gott!




Hallå!

Idag blev det en lång fika på lk :) Trevligt tills jag kom på vad klockan var, hehe! Imorgon blir det hgb och kolla studentklännig & annat fint såklart. Det ska bli mycket kul för jag har sett fram emot det ett par dagar nu. Yeye, har inte tid att skriva värsta uppsatsen idag för katten står berdvid och vill gå och lägga sig. Sov gott!

One step closer!!


Söndag

Då är det snart en ny vecka. Det lär bli en lugn vecka med massa stan :) Och det gillas! Nu ska jag måla naglarna & se klart wallander :D Hörs imorgon!

 


Jakten fortsätter


Min klänning har kommit och jag hade inga förhoppningar att den skulle passa. Tur det, för det blir inte min studentklänning. Mindre än en månad kvar och jakten på den prefekta klänningen fortsätter... (spännande)

Ändrade planer

Jag har nyligen vaknat efter gårdagens tjejkväll med malin :) Det blev pizza, film och mojito. Mycket trevligt! :D

29

Halloj! Jag har nästan precis kommit hem efter en heldag i stan med Malin :) Det blev smink, en skjorta och fika såklart! Ska nog baka nya kardemummamuffins ikväll för jag käkade upp alla igår. De var sjuktgoda!






Kan det bli bättre?

Det luktar nybakta muffins i hela huset. Snart ska de ätas, de är med kardemumma :) Mums. Och utanför är det alldeles rosa och lila. Nu ska jag ska dra över mig en filt och kolla film. Kan det bli bättre en sån dag man är trött och bara vill sitta inne och helst inte göra någonting?

Nytt armband

Armbandet jag köpte igår:) Vad tycker ni? Äntligen är man ledig! Frya dagar, jag förtjänar mer! haha. Imorgon blir det nog stan med Malin. Och på fredag är det tänkt att jag ska underhålla henne. Funderar på att klä ut mig eller nått :) haha..


Hjärtstrumpbyxor!



Min dag har varit riktigt härlig :) Började med sovmorgon som fortsatte med fint väder. Sedan blev det stan och gjorde ett inköp :) Ett armband, som ni får se de imorgon. Jag har även beställt hem en eventuell studentklänning, hoppas den passar! :D 


Update


Äntligen har jag tid och lust att skriva! :) Jag har så mycket att tänka på och göra nu inför studenten! Det ska letas klänning, skor osv. och massa förberedelser som att boka frisör tid, nagelbygge och dylikt. Men de kommer att vara värt de! Det ska bli otroligt kul att ta studenten, JAG LÄNGTAR!!! Tänkte passa på att visa mina "nya" lyktor nu när jag inte har någon annan bild att visa. Hyfsat fina, men inte jätte :P Haha.


RSS 2.0