Torsdag.


Idag kom en av de sjuka lärarna :( Men internet fungerade inte så vi slapp lektion :) HÄÄRLIGT! En annan rolig sak är att en buss gick isönder idag, HAHA. Men ändå inte kul för jag fick ta vellingehållet eftersom det inte kom någon ersättare. Som tur var hade Emma försovit sig så vi hamnade på samma buss. Alltid trevligt med sällskap.

Vad har ni för planer för helgen? Jag ska umgås med Emma, ovanligt? Stan, film och magget :)

Chill vecka.


Denna veckan har varit ganska chillig än så länge :) Datalärnarna är sjuka, vilket innebär att vi bara haft totalt 5 timmars lektioner denna veckan. Wiiiiieee. Hoppas de är sjuka imorgon också, men skillnaden blir ändå bara 40 min imorgon. Alltid något :P Vad har jag då gjort med all fritid? Jo, jag och Emma har vatt i stan, fikat, vilat, snackat, "pluggat" och knarkat kaffe. Inget vettigare än så. haha.  

Imorgon lämnar dessa tollarna mig :/ Next stop Thailand? Hoppas ni får kul & hälsa thailändarna! :)

Randigt.


När man hade hår på huve.

Shut up!

Imorse när jag gick över övergångsstället kollade jag så att det inte kom bilar. När jag fortsatte att gå och kollade upp igen höll jag på att bli påkörd av en cyklist. Min reaktion var "oj". Cyklisten som såg mig men bara jävlades eftersom jag gick på "cykelsidan av övergångsstället". Förbannad blev han iallafall och skrek nått om trottoaren, ahah, tönt. Det var inte så att de var trångt utan heeeela övergångsstället var tomt och cyklisten skulle tvunget cykla intill kanten som jag gick på. En annan sak om man går i mitten tycker jag, men de hade inte spelat någon roll för det hade ändå varit lika mycket plats. 
Jag har alltid gått på den sidan intill kanten utan att någon sagt nått, finns fler än jag som gör de. Och jag KOMMER ALLTID att göra det, så shut up! Annars kan du fan stanna i Höllviken där du hör hemma, vad ska du hit och göra?

Inbrottstjuvar

Skola idag. Hade bara en lektion eftersom den andra läraren var hemma med sjukt barn :) Så Emma och jag stack till stan. Fikade och kollade runt :) ´

Påvägen hem stod det en polisbil och blockade vägen lite och vid rundellen stod ännu en polisbil, som lös med ficklampa in i alla bilar som körde förbi. De gick även in i bussarna. Jag ringde såklart pappa och snackade när jag skulle gå hem, förbi rundellen och allt. Nyfiken blir man ju. Visade sig att de letade efter inbrottstjuvar. Hoppas de får tag på dem för jag tycker inbrott är lebbigt. Speciellt när gatan bredvid vår har haft inbrott. Gatulampor och grannar på alla håll utan häckar :S

Jag undrar faktiskt hur man tänker som inbrottstjuv. Spionernar man ett tag på folket eller bara tar man ett hus som ser tomt ut? Vad gör man om det råkar vara nån hemma, slår ner dem, dödar dem, sticker? Vad vill man ha klumpig tv, data, mobiler, pengar, smycken? Pengar finns ju knappast, de flesta handlar bara på kort.

"Lugna" skanör/falsterbo där inget händer. Fullt med inbrottstjuvar och allt står i lågor. Nej, man vågar snart inte gå ut. Om det ska fortsätta såhär får jag börja cykla istället. Vem vill träffa på inbrottstjuvar eller pyromaner gåendes? Inte jag!

Hemma


Yes, nu är jag hemma igen. Har varit på en lite utflykt till Vallåkra i helgen. I lördags passade jag kusinerna - Lucas + Jakob och David. Vi spelade spel och kollade film. Vid tiotiden sov de som stockar och jag kollade i tidningar.
Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade ganska sent hemma hos mamma. Blev plättar till frukost, yammmmmi. Sen hängde jag med dem och handlade, busade med Leffe och sedan fick jag skjuts hem av Joel och Olivias mamma. Härligt. Annars tar det ca. två timmar, men med bil tar de bara en timme :)
Har käkat och badat så nu väntar jag på "Trollkarlens hemligheter", börjar nio på femman om jag inte minns fel? Hinner kanske måla naglarna :)

Händer i veckan? Stan, film eller nått?

Kattproblem.


En mindre kul morgon. Kutade till bussen, men missade den ändå. Stod fyra meter ifrån den :O Kom iallafall i tid :)
Sedan blev det skridskoåkning med klassen :) Rooooligt. Måste erkänna att jag trillade en gång, haha. Överlevde gjorde jag.  
Sen hängde Emma med hem. Vi fikade och kollade film, Welcome home roscoe jenkins. Sen när Male kom så käkade vi kladdkaka och kexchoklad, masserade och kollade tv, men bara skit. Mysigt ändå :)  

Igår fick katten problem, HAHA. Jag låg i sängen och snackade i telefon med katten bredvid mig. Plötsligt bet hon mig i armen och hur mycket jag än drog så hängde hon kvar. När jag väl kom loss fortsatte hon jaga mig. HAHAHAHAH.
En stund senare när jag var inne hos Malin bara hoppade katten på mig igen. Bet mig och jag skrek :P Hon ville komma mot huvudet så jag försökte gömma de, men då megade hon in sig ändå. Och när jag tänkte resa mig och gå istället så hoppade hon upp och bet mig i skallen. Helatiden försökte Malin få väck katten genom slå med en tröja, men no reaction. Hel galen och mördar ögon. HAHAHAAHHAHAHAH, hon har aldrig bitit mig innan. Tror faktiskt hon har allvarliga problem. mohahahah.

Upp och ner.

I morse blev allt i fel ordning. Tog på mig strumporna i fel ordning, sminkade vänstra ögat före högra, tog på mig jackan före skorna och tände i taket istället för nattdukslampan. Så fel har nog en morgon aldrig blivit. Men enligt ett test så lider jag av svåra tvångssyndrom och behöver både medicin och terapi för att bota det. HAHA. Men idag har jag ju varit på god väg att bota mig själv, eller? :)
Är det inte konstigt egentilgen att man gör nästan samma varje morgon? Inte bara de jag nämde tidigare, för de är nog inte många som tänker på sånt, utan att man kanske börjar med sminkning sedan äter man och sen borstar man tänderna eller vilka rutiner man nu har. Jag tycker de är lite konstigt och tråkigt. Själv så kollar jag också mycket på klockan. Ca. 10 min till sminkning, 30 min till frukosten och 20 min till påklädning. Vid en viss tidpunkt måste jag vara klar med de olika "stationerna", blir jag klar tidigare så brukar jag krypa ner i sängen en liten stund :)  


Novellanalys.


Sitter här och skriver en novellanalys och svettas, bastu på rummet vettu. Det är sånna konstiga frågor jag ska svara på som t.ex. beskriv vilken känsla du får av språket. WHAT?!? Kan man få känslor av ett språk? HAHAH, låter ju helknäppt. Men snart klar som tur är :)
Kollat på Disturbia idag. Den var faktiskt ganska bra :)

Intryck.


Har percis satt på tv:n :) Snart avenyn ju, får inte missa en ända sekund. Idag fick vi sluta tidigare för att e-kontoret slutade fungera, wiiiieee. Men tyvärr missade vi bussen. Så vi stack till "stan" i trellehulla. In på gina och köpte lacktights till male. Träffade halva klassen inne på gina, haha. Sedan bestämde sig jönsson, emma, jessika och jag för att ta en fika på espresso house :) Så himla gott.
Vi snackade lite om första intrycket vi fick när vi började ettan. De fick intrycket av mig att jag var tyst, hemlighetsfull och smartare än vad jag verkade. Jessika som börjat umgås med oss nu i tvåan tyckte att jag hade växt i hennes ögon. Hon sa att när hon började vara med oss så snackade hon mest med Emma. Och jag tittade mest ner och kollade bara på henne när jag skulle svara på någon fråga. haha. Folk brukar säga att jag är blyg men inte visste jag att de var så farligt ;P Men de som känner mig väl klagar på att jag aldrig slutar snacka. AHHAHAHAHAH. Knas.

Shooo.


Idag har jag fått en kusin :):):) Kan ni fatta EN KUSIN?! En efterlängtad en :)

Hur har er dag varit? Min dag har varit bra. Började vid tiotiden och slutade två :) Datalektioner hela dagen, chill. Efter skolan blev det "stan" i trellehulla med sandra och jönsson. Träffade på jonna och michelle på tasty house :) Snackade lite skit. Sedan blev det gina och där träffade vi på en klasskompis, ellinor. Trävligt. Hon anslöt sig till våran shoppingliga :P Köpte ett par lacktights och imorgon ska jag antagligen in igen och köpa ett par till malin också :) Men just nu verkar jag inte ha något som passar till dem, shoppa, shoppa ;)

Helg.


I fredags klippte jag mig. Blev inte nöjd, alldeles för kort och konstigt. Vill man prova nya frillor så får man väl räkna med att inte bli nöjd varje gång. Världen går ju inte under för de. Så de blir väl inte nya bilder på ett tag nu antar jag :/ 
Emma har varit här hela helgen :) Vi har kollat massa filmer och krängt godis, gått en lång promenad och kollat hus och såklart vatt i stan.
Idag blev det mobilia med mamma och malin. Fikade, snackade och kollade affärer :) 

Nu ska jag snart sova. God natt :)

Let's celebrate.


Mitt hundrade inlägg på denna bloggen :)

140109


Samtalsämnet i Skanör idag har varit "Badhytten har brunnit ner". Intressekramp. Många tror att det är försäkringsbedrägeri. Själv har jag funderingarna på pyroman, haha. Strandbaden brann ju också ner, även Sundsgymnasiet har stått i lågor.

Har alla plockat ner sina julprylar? Inte jag, eller jag hade bara min stjärna i fönstret :) Här om dagen kom pappa och skulle plocka ner den, men jag vägrade. De är så mysigt på kvällarna och på morgnarna. Hur kul är det att vakna i ett kolsvart rum och sedan tända strålkastarna i taket. Men egentligen är de inte bra med stjärnan för då sitter jag coh sminkar mig i ett halvljust rum. Skönare för ögonen så det får väl gå för sig :)

Tisdag.


Hade bara en och en halv timmes lektion idag :) Imorgon blir det desto värre, 8-16, tortyr ju! Jaja, idag har jag iallafall umgåtts med Emma, ovanligt? Vi har baugat kladdkauga och haft det mysigt :) & nu har jag precis kolla avenyn, som började IDAG :D Wiiiiiieeeee.
Har faktiskt gjort läxa också, haha. Lyssnat på när datan läste upp boken medans jag snackade med folk på msn. HAHA, kommer inte ihåg nått.

Får väl tillägga att mitt hår är cp. HATAR DE. De är långt, livlöst, behövs färgas och jag ser inget för luggen är låååång. Ska klippa mig på fredag som tur är :)

De blev en annan sak också. Är inte så insatt MEN, JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTT PÅ KRIGET PÅ GAZAREMSAN. Vi lever på år 2009!!! Kommunisera? Det finns tolkar. De flesta människor kan ju faktiskt tala, om inte så teckenspråk eller på annat vis. De mest utsatta tror jag är de oskyldiga som bara vill ha lugn och ro & ÖVERLEVA. De som vill kriga kan man väl låsa in i en stor lokal så kan de slåss där. SLUTA KRIGA!

Argadagen.


Erkänn att de verkar lite läskigt att gå här varje dag!?

Min dag började med en härlig sovmorgon, wiiieee. Skönt att kunna gå upp normal tid, som dem flesta, sju dåva. Satte mig på bussen och efter en stund kom Emma springandes sur som en ättika. Bussen var förtidig så den hade kört förbi hennes hållplats. Hon stampade upp för bussens trappa och snackade sedan odrägligt med busschaffisen. haha. Ja, hon är ingen att leka med när hon är sur. Sedan fortsatte de på bussen. Hon skällde år höger och vänster. När vi kom fram var hon fortfarande arg. På mobilen som segade sig, hon hade glömt id-kortet (som behövs för att hämta ut busskortet) och för brallorna som hon nästan tappade. Jag kunde faktisk inte låta bli och skratta.
När skoldagen var slut blev hon tillslut glad och då var det min tur. Jag blev arg för vi missade bussen och fick vänta en timme. BARA för att hon hade glömt sitt id-kort. Vi skulle mötas på halör, men Emma segade sig. Ahhh. Sen när vi väl kom till vellinge för att hämta busskortet hade Emma glömt ica-frågorna (läxa), som vi skulle passa på att göra sammtidigt. Vi köade för busskortet UTOMHUS, iskallt i blåsten. Usch. Och när vi väl kom fram hade de glömt skicka hem en lapp, så vi fick lappen och fick börja om från början.
Men dagen slutade iallafall bra. Vi sket i läxan och firade busskortet med att åka till stan och strössa omkring. :)

Söndag.

Vaknade för en liten stund sedan. Och nu läser jag bloggar, lyssnar på musik och undrar vad som händer idag. Färga håret kanske? Söndagar brukar alltid vara så deppiga och ohändelserika. En söndag för mig kan innebära stan, "städning", data eller något liknande. Duschen brukar ju också vara aktuell.

Mobilia.


Idag blev de lite shopping på Mobilia :) Köpte en tröja, kofta, två par örhängen och ett batteri till min klocka.

Slut i rutan.


Igår gick jag och la mig sju. Galet trött var jag. Lika så när jag skulle gå upp. Kom inte ihåg att jag hade slängt av alarmet på mobilen, så jag försov mig en halvtimme. Försovningarna har alltså redan börjat. Inte bra.
När jag väntade på bussen var jag också helt borta. Det står alltid en buss på hållplatsen och väntar in tiden, vilket de gjorde idag också. Men efter en stund kom jag på att bussen var borta och undrade när den körde.  Det är inte lätta när man är trött.

Kom just på att jag spillde skollhett kaffe på min mage innan. Fy för satan vad de brände. Jag stutsade upp och visste inte vart jag skulle ta vägen. Malin bara skrattade, stackars mig ;)

Skola igen.


Idag var det skola. Allt var sig likt. Jag var trött och i sista sekund rusade jag till bussen. Vi började helt seriöst direkt :O Jag som bara trodde vi skulle säga hej typ. Träffade också våran nya svensklärare. Sedan konstaterade vi att våra svensklärare genom tiderna på gymnasiet har slutat lika fort som de börjat. Kan det bero på att djungeln inte passar ihop? Först hade vi björn, sen lo och nu lejon, hahahah. Lite mysko faktiskt. Alla djur, och lika dåliga på att lära ut.
Efter skolan stack vi till stan. Tog en kaffe och snackade :) trevligt!

Lovet över.

Nu är lovet snart över. Imorgon börjar skolan och allt blir som vanligt. Vad tycker ni om de?
Själv tycker jag att det ska bli kul att träffa klasskompisarna. Men nackdelarna är ju morgonen och lektionerna, haha.

Nu är jag lite bekymmrad över vad jag ska ha på mig imorgon. Emma verkar ha planerat nått skitsnyggt. Men jag känner att jag tappat greppet. Jag har ju för den mesta delen haft myskläder på mig nu under lovet. Där kom den bekännelsen ;)







Vad tycker ni om detta? eller är det "to much"? Ska jag ta en vit halsduk istället eller kanske skippa skärpet? och vad ska jag göra med håret, uppsatt eller nere? luggen ska jag inte ha iallafall. Jag behöver verkligen klippa mig. ahhh, vilka problem. Sova kan jag inte heller. Jag somnade inte förrens fem i morse, haha.

Halloj.


Såhär har jag sett ut idag. Osminkad, invirad i en stickad tröja och håret åt alla håll, haha.

Min dag har varit ganska seg. Vaknade vid två. Då blev det lite hallon smoothie :)
Sedan började jag sy en kjol. Men jag blev inte nöjd. Fattar inte vad problemet är, kasnke materialet? Får se om jag kommer på något :P Sen fortsatte jag sega mig framför datorn. Snackade med Emma och vipps så var hon här. Vi kollade drömkåken, käkade godis & mös :) När filmen var slut gav vi oss ut på en promenad. När vi kommit som längst började det snöa. Usch, nu vill jag ha sommar. Inte kyla och snö, de behövs bara en dag på hela året, på julafton. Sen kan de gott vara sommar för resten, tycker jag :)

Fika


Åkte till stan & fika med Emma och jönsson :) trevligt. Men sjukt kallt ute. När jag gick hem från bussen var det typ -7 grader :| Hade ingen känsel och ville bara lägga mig ner och döööö. Men jag överlevde :)
Den kloke
Den vimsiga
Den klantiga :)

Ica


Rött & rosa, ja det får väl gå för sig när man bara ska till ica. Malin fick ju för sig att hon skulle göra värsta frukosten imorgon :P mumsigt. Får väl se hur hon känner imorgon, haha.

Vårkollektion

Nu har hm kommit ut med sin nya vårkollektion :) Härligt att veta att det snart ska bli varmare, men ändå konstigt att det kommer ut nu eftersom man inte kan använda de i denna kylan :P Malin och jag funderade på om vi skulle beställa lite, MEN isåfall blir det nog bara assocearer för min del.
Byxor är ju omöjligt att beställa eftersom jag till och med går på barnavdelningen XD
& skor ville jag ha och tänkte beställa tills Malin sa måttet och jag började mäta. HAHA, saknade två cm, kommer tappa skorna. Mitt hemska problem på sommaren är alltså skor. Förra sommaren letade jag skor som en galning. Hittade inga då heller. Jag ville ha pumps och ballerina. Jag köpte pumps, men har inte använt dem eftersom jag tappar dem :/ och det gör jag fortfarande. Jag blir tokig. Därför gillar jag nu när man har högklackar och snörning, eller iallafall så att man stänger på något sätt. För då kan man ju inte tappa dem fast de är stora. ahha. problem, problem.

Vad sägs om lite...


...sommar?


solbränna,


knasiga bilder,


slappa på stranden,


massa smoothie,


härlig musik,


restaurangbesök


och MASSA shopping. Mille goes crazy in there.

Svågertorp.


Vill ha sol, värme & vara bruuuuuuuun NU :)


Klockan ringde vid elva. Ville inte gå upp så jag skickade ett sms till rummet bredvid och skjöt fram en timme. Sedan ringde klockan en timme senare. Ville inte gå upp då heller så jag stängde klockan & somnade om :) Äntligen tänkte jag. Men tjugo i ett kom Malin och väckte mig :/ blä. Var tvungen att gå upp då eftersom vi skulle till svågertorp.
Malin köpte en kamera :) När vi gick där ifrån sa hon "shit, jag blev helt nervös. De var ju en RIKTIG försäljare!!!!!!!". HAHAHHA. Ja, han ville lura på henne både det ena och det andra. haha.
Själv köpte jag mig lite tyg & sånt :) Bk blev det också :) yammmi :)

Dataträff.


Haha, sitter i Malins soffa just nu. Blev bjuden på dataträff vettu ;) Det lät ungefär såhär:  "Kan du inte ta med din data så kan vi käka choklad och hålla varandra sällskap?" Så nu sitter vi här med 10-20cm avstånd och skickar bilder & sånt.
Imorgon ska vi antagligen hitta på något kuligt :)

010109

Hoppas ni hade trevligt igår :) För de hade minsann jag. Eller ja, tills min kompis började må dåligt. Vill inte gå in på varför. Sedan blev det taxi hem med några folk eftersom bussen bara körde förbi, ahah. Här kommer några bilder iallafall :)



Typiskt oss?

Jag & Emmsi.

Emma & Jennifer :)

RSS 2.0