Inget viktigt


Idag blev det en sväng till skolan och kolla nån jesus film. Sen hemåt igen med en baguette rikare :) Nu pluggar jag inför rättskunskapsprovet imorgon. Det var jäkligt kul när vi rättade instuderingsfrågorna. Först började en tjej med första svaret så när jag läste vad jag hade skrivit så var det exakt samma svar. Sen var det min tur och medans jag läste hörde jag en annan tjej säga att vi hade fått samma svar. Hehe, jag ville flabba, men istället höll jag mig så läraren inte skulle fatta. Men det var så att någon stackare har svarat på alla frågorna och sedan skickat dem till klassen. Härligt! En annan rolig sak var att förra veckan och igår hade vi teater sista lektionen men ingen i klassen hade planerat att gå dit och gick hem istället. Tråkigt inlägg, har ju bara skrivit om skolan? 


Today


Snöstorm


Glöm vad jag skrev igår. Det finns inga vårtecken överhuvudtaget. Det är ju värsta snöstormen ute. Men de gör inget eftersom det trillade ner en ny chic-tidning i brevlådan imorse. Me like!


SOL

Har inte dagen varit kanon? Jag fick förtio minuter sovmorgon mot att jag hade gammalt smink, kastade på mig kläderna och svalde mackorna hela. Sen fortsatte det med ljus. Innan jag hann lämna höllviken såg man att det började bli ljust ute :O Härligt! Jag slutade tidigt och solen tittade fram. Känns ändå lite vår fast det är minusgrader och snö, eller är de bara jag som tycker de? Hur som helst är det solen som gör det värt det att stå ute och vänta :) Längtar till man kan ha ballerina och andra läckerheter!

Godnatt

Idag har jag varit i stan med min kära syster :) Vi var båda trötta och sega, men ändå super. Känns som det var en evighet sedan vi sågs fast de var nog i fredags, hehe. Jag köpte tights, en blus, strumpor ( behövs nu när jag har teater UTAN skor) och ett matteblock.
Nu har jag tvättat bort sminket och borstat tänderna så frågan är om jag ska sova, mysa med katten eller läsa lite från boken jag fick låna av malin. Hmm, kan inte bestämma mig..

Perfekt


Min söndag har varit precis som en söndag ska vara. Jag har tagit ett varmt bad, gjort hårinpackning, läst tidning, målat naglarna och gjort ansiktsmask. En riktig ta-hand-om-dig-dag :) Nu ska jag äta lite choklad, kela med katten och se johan falk. Ta hand om er ;) 

 


Ångest

Jag har lite ångest inför imorron. Egentligen har jag en chill dag i skolan med sovmorron och bara två och en halv timmes lektion. Men istället ska jag stå i kiosken 8-13.30. Klart att man ställer upp, mig kan man iallafall räkna med :)


150dagars + tjejkväll

Som ni vet var det 150dagras i fredags. Efter många om och men hittade vi tillslut till lotta, hehe :) Kvällen blev lyckad och jag hade kul.
I lördags vaknade jag vid 2. Kollade på tv, fixade mig och begav mig till male för en tjejkväll. Taco, chips, vin, film, musik och massa snack såklart :) Det var supermysigt! Så jag har haft en bra helg fast jag kan inte påstå att jag har hunnit vila ut mig, hehe.

Imorgon


Imorgon är det 150dagars (egentligen 147, hehe). Jag har panik för jag har inget att ha på mig. Det är rocktema och det enda jag har i rockväg är en nitkjol, som är äckligt tight. Jag ser verkligen gravid ut, jag lovar!!! Men jag har varit i stan både igår och idag, men utan resultat. Jag funderar på att köpa strumpbyxor som håller in magen imorgon, men egentligen pallar jag inte. Isåfall måste jag åka in och köpa dem sen hem och duscha sen åka in igen fast till malin. Klydd. Vad tycker ni, kan jag ha detta imorgon?













Arg

Jag har precis kommit innanför dörren och är svin arg!!! Alltid när jag sparar pengar till nått som jag verkligen vill ha går det åt helvete. Cykeln har jag avnänt typ tre gånger för att det är alltid punka hur man än gör, korgen är till bucklad, växlarna funkar inte och stödet är kapat på mitten. KUL! Och mobilen, den som jag så gärna ville ha att jag sprang genom hela stan fram och tillbaka. Hmm, den höll ju länge. Fan vad ledsen jag blir. I sommras köpte jag en dyr jävla kamera. Den har ju fungerat bra, NOT! Alla bilder blir suddiga hur man än gör, den stänger av sig när den känner för det och den hänger sig så att man måste ta ut batteriet. Har jag rätt att få en ny? Eller lagad? Men hur ska de kunna veta att den hänger sig? JAG HATAR PRYLAR!!!


Stan


Halloj mina vänner (: Jag har inte haft internet på ett tag, ikke bra! Men nu är det fixat and i´m happy :D

Idag blev det en sväng till stan (vi åt mest men ändå) med min kära syster. Supermysigt! Nu när hon har flyttat får vi ju en bra anledning till att gå i stan, fast de brukade vi göra ändå, mohaha. Mina inköp blev ett halsband och ett jojo-kort (löjligt system, i think).

2010

     Nyårsbild lånad av http://bokander.blogspot.com . Hoppas att det var okej?

Visst är det härligt med ett nytt år? 2010 är mycket jämnare och finare än 2009 :) Men självklart är 2000 bäst! Kan ni fatta att jag ska ta studenten detta året? Inte jag, men jag längtar.

Mitt nyårsfirande var mycket bättre än förra året, som slutade i katastrof. Jag firade nyår med male m.fl. Det var trevligt och god mat serverades :)

RSS 2.0