Stan

Idag har jag vatt i stan med en vän :) Trevligt! Först gick vi på entré sen åkte vi vidare till hansa & gågatan. Kollat runt och snackat massa. Blev en liten fika, som många andra. Hehe, märks att skolorna har börjat och att hösten är här för nu ska alla fika :D Men det bästa med hösten och vintern är alla fikor och att man kan tända massa ljus!

God natt

Nu ska jag sova lite innan jag ska upp och åka iväg till stan :) Tänkte bara berätta att jag invigde mina nya skor idag. Sjukt nöjd!! Mitt bästa köp på länge och sista, känns de som. Sov gott!


Mat


Jag har haft ont i halsen ett tag och igår fick jag verkligen inte ner nått. Så pappa var gullig och gjorde soppa till mig. Mums! Blev soppa idag också. Det börjar bli bättre så jag hoppas jag kan äta plättar, grädde och sylt imorgon :P Haha. Jag tänker bara på mat som ni märker.


Skor


Mina nya höstskor, vad tycks? Kan tillägga att de är 35:or :D Härligt att ha ett par skor som passar perfekt!


Every little thing gonna be alright

Dagen började bra. Vaknade tio minuter innan vi skulle åka. Sen kom beskedet som gjorde mig arg och ledsen. Jag hade sån lust att slå nån på käften eller bara skrika kärringen i huvudet. Men sånt kan man ju inte göra när man är vuxen, eller? Men när är man egentligen vuxen? De finns ju förmåner om man är 20år, betyder inte de vuxen då? Bara ett litet tips till er som går gymnasiet, gå om ett år. Det lönar sig! Det är inte konstigt att folk jobbar svart med alla dessa lagar.

Nog om tråkigheter! Nu måste man försöka hålla humöret uppe. Det blir ju inte bättre av att vintern är påväg. Ska försöka fokusera på bra saker så länge det går!!! Wish me good luck!

Tjena

Hoppas allt är bra med er! Själv har jag varit förkyld ett par dagar och nu har jag sjuk ont i halsen, men de är inte så ovanligt. Ska snart se skånefruar. Skönt att det bara är ett avsnitt kvar efter dagens program. De är ju inte så värst bra, men jag kan inte låta bli att glo och blir lika besviken helatiden. Haha. Imorgon blir de stan med syrran, ÄNTLIGEN :D

Fotboll

Tjena :)
Jag är äntligen hemma och har hunnit käka middag. Trodde aldrig jag skulle komma hem för de kryllar av folk i malmö (det är tydligen fotboll ikväll). Det tog över en halvtimme att komma ut från malmö, helt sjukt ju :P Men jag hade köpt mig en kaffe och en tidning så jag kunde luta mig tillbaka & chilla :) tja, de händer inte så mycket ikväll så jag har inget speciellt att skriva. Fortsatt trevlig kväll & heja MFF :D

Arg

Jag har ingen lust att blogga för jag är så arg just nu. Jag vet inte om jag har rätt att vara arg, men de är väl känslorna som bestämmer de och inte hjärnan?


Internet


Äntligen funkar internetet igen :D Idag blev de skola sen hem till syrran som fyller år idag. GRATTIS!!! Du ska veta att de var svårt att packa in paketen för katten glodde på mig. Nu ska jag bara ta de lugnt och sova lite i natt. De behövs!


Smyckesförvaring


Jag har äntligen skaffat mig ett bra och enkelt sätt att förvara mina smycken. Annars brukar jag bara lägga dem på närmsta bordet och sen hittar man inte dem igen.

Jag har nyss vaknat och ska ut i köket för att ta något att äta. Malin är ute och jagar tårtor, hihi.

Mysdag


Då var det lördag vilket innebär att man får sova länge :) Begav mig till stan för att träffa malin. Vi kollade lite sen blev det fika. Nu har vi käkat och ska kolla film och ha de mysigt!


Skånefruar

yääässs, äntligen har man sett första avsnittet av skånefruar! Jag har varit så nyfiken hela sommaren på de programmet. Dock uppfyllde det inte mina förväntningar. De brukar ju bli ganska torrt när det redan funnits nått liknande program. Hollywood fruar var ju jäkligt bra. Fast jag måste fortsätta glo på de eftersom de är i skanör ;) Vad tyckte ni?

Tjena!

Det var ett tag sedan jag bloggade sist. Skolan har ju börjat o man har fullt upp liksom. Nu har jag nyss kommit hem, eller jag har hunnit trycka i mig fem mackor och en cappucino med dubbel shot, så nu är ögonen öppna igen. Skönt! Jag är ledig imorron men har lite läxa och måste fixa böcker om jag ska fortsätta.

RSS 2.0