Världens bästa syrra!!!

Nu sitter jag nyduschad framför datan och dricker cider. Egentligen borde jag fixa lite käk till oss, haha. Jag har fortfatande ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll men de ordnar sig nog.

Syrran ringde nyss och sa att hon hade bokat in oss på en VIP kväll med sofismode :D :D :D Du är den bästa syrran man kan ha! :D <3

Fredag

Idag har jag gjort lite ärenden :) Skönt att ha avklarat! Imorgon blir de sb, ska vara utklädd. Haha, hoppas de blir bra!!! Nu ska jag försöka få tyst på hon som ligger i min soffa och sova :D

Mög


Idag har jag vatt i stan med syrran. Blev lite kul även fast dagen varit hemsk. Allt har bara varit fel. Hatar ALLT...


Måndag

Då var allt på topp igen :) Jag har precis tagit ut kladdkakan ur ugnen. Så snart blir de kladdkaka, grädde och film!! I övermorgon är de stan som gäller och lördag utgång. Skönt att vara frisk igen :D
Funderar på att klippa mig själv, men de blir svårt där bak. Kanske ska tvinga male att göra de. Hmm...


Sjuk

Sitter under mitt täcke och fryser. Känner mig lite krasslig så jag har sovit nästan hela dagen. Önskar bara att jag satt på en strand i nått varmt land. Visst låter de härligt? Men så bra har jag de inte. Jag är till och med lite arg, haha. Förstår mig inte på vissa människor. Att de orkar hålla på och snacka skit. Men om någon mår bättre av de så fortsätt. Have fun :)

211010


Grattis

Grattis till världens bästa pappa som fyller år idag!!! Gick upp vid sju och sjöng för pappa. Sen smet jag ner i sängen igen :D Efter ett par timmar begav vi oss till Gulle och Peter. Där blev de smörgåstårta och massa snack. På fredag väntas mer firande. Nu är jag övertrött och ska krypa ner i sängen och sova. Godnatt!!

Tisdag

Jag drömde att jag var utomlands. De var varmt och härligt. Sen vaknade jag till väckarklockan och hörde att de regnade ute. Blev sjukt besviken. Inte nog med de utan jag skulle till tandläkaren också. Jag hade två hål. TVÅ hål!!! Helt sjukt.

Imorgon blir de förmodligen ett besök hos farmor och farfar :)


Childhood


Fick ett childhood-armband av syrra. Tack! De ska användas flitigt.
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med massa tända ljus och en cider :)


Staaan

Dagen började med en lång frukost, härligt. Bullar med skinka och en kopp kaffe. Sen åkte jag till stan för att träffa mamma och malin. Letade efter ett diadem men eftersom jag är så petig så blev det inget. Får nog tillverka ett eget :) haha. Tillsist blev de en god kaffe med jordgubb/champange choklad. Mums!

Gårdagen








Fredag

Hallå :) Mitt rum är fortfarande städat och fint, bra va? Om några timmar ska jag till jobbcoachen (stavning?!), sen på kvällen blir de utgång. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, har inte shoppat sen i somras typ. Jag har iallafall fått låna en kjol av syrran får nog bli den med nått. På lördag blir de förmodligen bio. Kan ju också vara trevligt :D Sov gott!!

Kanelbullens dag

Helluu :) Idag har jag storstädat. Duktigt av mig! Jag känner knappt igen mig. Det är så tomt, vitt och inga dammråttor, haha. Jag har även hunnit äta tre kanelsnäckor, det är ju kanelbullensdag idag och det får man inte missa :)


RSS 2.0