Lystring.


Slutade elva idag, gött. MEN sen stannade vi typ till 3 för att skriva klart ett arbete som ska in imorron. Blä. Mitt arbete handlar om manligt och kvinnligt språk. Faktiskt ett intressant ämne tycker jag. Sen blev det en fika i "stan", trelleborg. Käkat, kollat anvenyn och nu ska jag fortsätta med weeds.
Imorgon är de valborg, vad händer? Jag och emma vill hitta på nått men verkar inte hända så mycket. Får väl se. Imorron ska jag iallafall in till stan efter skolan för att köpa en klänning, som jag blev kär i igår. haha.

VIKTIGT! På senaste tiden är det många som frågat vart jag kommer ifrån. Jag kan då berätta för er att jag är svensk, tro det eller ej. haha. Min farfar är egentligen från tyskland, men kom hit redan som liten, om de långsökta räknas.

Gokväll.

Inget nytt för mig. Har fått ett myggbett, massor av läxor & nu ska jag kolla ta nått och käka och kolla weeds :) Ingen bild blev det heller för bloggen klyddar.


Rubrik.


Igår åkte mamma, malin, marcus, lotta och jag till helsingborg, Där fikade vi och kollade lite affärer. Påvägen tillbaka hälsade vi på kusinerna. Blev snack på terassen. Sen tog vi en tripp förbi stenkärlsfabriken, längesen ju! Kvällen bestod av kebabpizza, robinsson och snack :D Kort och gott, en riktigt härlig dag med fint väder. 

Idag har jag inte gjort något vettigt. Kollat tv, läst bloggar och vilat. Har faktiskt försökt plugga, men de gick åt pipan. Arbetet är så stort och ska vara inne på torsdag, vet inte var jag ska börja. Äh, de ordnar sig. Nu ska jag kolla vidare på van veeteren, kanske ringa emma och sen sova :)

Fredag.

Nationella idag gick väl hyfsat. Var hemma vid elva så blev de sola på balkongen. Men efter tio minuter somnade jag. Och när jag vaknade gick jag in och la mig i sängen istället. Såååå blev typ ingen solning för min del då. Målat naglarna har jag också. Rött blev de. Nu orkar jag inte hålla ögenon öppna mer. Godnatt :D

Hello you.


Skola > coffeehouse > möte med Candy Mountain > emma > weeds > sleepa. Imorgonbitti har jag nationella. Engelska write :S Rädd för att jag inte ska förstå vad det är vi ska skriva om eftersom det står på engelska. Hoppas de går bra iallafall :) Efter de slutar jag, 9.50 :D

Not really good.




Jag helt överlycklig "kolla min fot! som normal fast lite röd.". Kommentar "öh, den e ju svullen och konstig form". HAHA. Jag har börjat vänja mig. Har fortfarande ont och idag var första gången sen jag skada mig som jag gick utan bandage(eller hur de stavas). Men jag har de på nu igen.

I have a dream.


Skola > emma & arber > hem. Tycker de har varit lite kyligt idag, eller? Hade min zebraklänning, kavaj och hängväska today. :) Tänkte sova litta nu, men först beklaga mig. Det är så att jag mår lite dåligt över mitt dåliga pluggande. Vi har massor med arbeten, läxor och prov just nu. Har Melinda gjort nått? Ehhh, nej. Har tre STORA arbeten som ska in nästa vecka och jag har inte börjat. GAH. Nationella på fredag och nästa vecka näthandelprov och förmodligen småföretagandeprov eller vad de tillhör.
God natt mina små kycklingar :)


Sladdtips?


Kaos och lite till. Undrar om någon har tips på sladdar. Haha. Jag har liksom sladdar dragna över hela rummet känns det som. Ska ju få plats med tv, stereo, telefon, nattdukslampa, dataladdare, mobilladdare, plattång, locktång och fön. Hur kan man ha alla dessa i samtidigt på typ samma ställe?, är min briljanta fråga.

Tjolahopp.


För er som undrar hur det gått med min fot kan jag berätta att den läker :P Har fått en "kunta" på sidan, den är lite röd, enligt pappa lite svullen och ett blåmärke under foten. haha. Haltar fortfarande lite eftersom det gör ont i vissa lägen. Annars är allt kanon :)

Måndagsbarn.


Flippflopp.


Köpte flippflopp igår förresten, alltid bra att ha. Och ja, jag har kastat dem gamla. Städat rummet och vatt med emma är de enda vettiga jag gjort idag.

Blommigt, döskallar och hemska skor.


Yes i know, skorna är hemska. Men får inte in foten i några andra. haha.

Jensens.





Idag blev det stan i döfint väder :) Jag letade efter en brosch, men hittade ingen. Blev lite chockad över hur lite broscher det finns. Trodde typ alla butiker skulle ha de, iallafall glitter eller hm. Aja, inget mer med de jag får leta vidare helt enkelt.
Tog en lyxlunch på jensens också. Mumsigt. Vi käkade kycklingfilé, stekt potatis och någon god sås. Mätta som vi var blev det kaffe och glass också.

Hörlurssladdar.


Vet ni om att de finns en uppfinning som gör att hörlurssladdarna inte trasslar ihop sig? De är en sak som jag verkligen skulle behöva. Oftast pallar jag inte lyssna på musik bara för att jag vet att sladdarna är trassliga. Även om man packar ner dem fint så har de trasslat sig när de ska användas. Galet ju. Tyvärr vet jag inte om den finns i butik eftersom jag såg dem på uf-mässan. Fiffigt tycker jag och ångrar att jag inte köpte en.

Att lämna tillbaka en bakelse.


Idag har de inte hänt så mycket. Umgåtts med emma, pluggat och hinkat i mig iskaffe. Sjukt gott och påminner om sommaren.

Lämna tillbaka en bakelse. Visste ni att man kan göra de? På efterlyst var det någon som hade skickat in en fråga till GW om att hon hade lämnat tillbaka en bakelse för att den inte var god. Hon, bettan, fick lämna tillbaka bakelsen men uppge sina personuppgifter. Tydligen behöver man inte göra det och polisen kan inte göra nått. hahaha. Då vet man det!

Vårtrött?


Vatt i skolan idag. Ont som fan i foten nu när jag gått så mycket på den.
Efter skolan tittade jag in till male. Snackade lite och en kvart senare slutade hon. Handlade massa skröffs på konsum. Sen blev de rökt makrill och marie kex. Härlig kombination, haha. Efter käkandet sov jag gott i soffan. Blev väckt av att de var mat igen. Buhu, man är inte så hungrig när man precis vaknat. Men käkade ändå lite i sömne. Känner mig fortfarande sjukt trött. Ska ringa emma en snabbis (en timme) sen väntar min underbara sääääng.

Hjälp.


Är väl snart dags att beställa tid för klippning. Men jag undrar fortfarande om jag ska låta de växa eller klippa page eller nått liknande. Lika så med färgen. Har en rejäl utväxt nu och vet inte om jag ska färga de mörkt igen eller min riktiga. Tips nån?

Lögn.

Okej, allt jag skrev igår blev en lögn. Jag gick aldrig till skolan idag. Så nu sitter jag här igen helt rastlös. Emma kommer över vid fyra för att plugga. Och nu ska jag kolla weeds. Har blivit beroende av det :)

Glömde nästan.



Höll nästan på att glömma bloggen ju! Har snackat med emma i tele x antal timmar nu. Skvaller & sånt skit. Och min fot såklart, haha. Dillat om hur jag ska göra imorgon. Alla här hemma är emot att jag ska till skolan imorgon. Fast egentligen tänker de nog bara på mitt bästa. Jag klarar inte kryckor hela vägen till bussen + att jag kan kanske cykla men då kommer jag inte av cykeln + att jag klarar inte sitta hemma en enda dag till. Buhu. Men efter att ha gått så nätt på foten känns de helt okej. Så imorgon blir de nog skola UTAN kryckor. Mille kan allt!!! Önska mig lycka till.

För övrigt har jag bara vatt på mobilia idag. Skönt att komma ut. Men svettigt att hoppa runt. Man tror de är så enkelt, men de kan jag säga att det inte är. Blev en fika på espresso house, inte så ovanligt kanske? haha. Nej, nu ska jag soooova i mitt stökiga rum. :)

Märtas.


Var på märtas idag. De hade sjukligt god paj må ni tro.


Freakad fot.


Vad vi flabbar åt just nu! Den vänstra ser helt freakad ut. haahahahhahha. Svullnaden har lagt sig rejält och jag har börjat fjälla på foten. Försöker stödja på den men att böja den gör sjukt ont. Svullnaden vid ankeln har blivit hård :S  

Grafitti.


Idag har vi käkat mummsig laxmacka :D Men nu är jag fruktansvärt sugen på en bakad potatis med kryddsmör på grafitti. Finns inget godare! Krämig, kryddig och helt underbar.
Imorgon ska troligen malin och jag till mobilia och fika. Kolla lite också men de beror ju på hur mycket jag orkar hoppa.

Brist på kunskap.


Såg ica-reklamen nyss. Stämmer så himla bra! Här om dagen diskuterade vi samma sak här hemma. Varför firar man påsk och vilken dag? hmm. Tyvärr har jag ännu inte kommit fram till varför. Bara att de är för att jesus dog eller återuppstod. Men så nyfiken är jag inte att jag tänker söka upp vilket av de som stämmer eller om det är något helt annat. Känner mig faktiskt riktigt okunnig.

Påskmys.


Idag har emma, kätten och jag tillbringat dagen på balkongen under ett täcke. Nu har emma åkt hem och jag har fått en tidning och ett påskägg av malin :) Så snäll syster jag har. Nu är hon också ledig. Jag blev överlycklig när jag fick höra de. Tänkte "yeees, nån som kan hålla mig sällskap", men nej. Hon sa att hon inte har någon nytta av mig nu när jag inte kan åka till stan eller gå en runda. Dissad :)

Dokument inifrån.


Här har ni bildbeviset på foten, haha. Bilden togs dock några dagar efter "olyckan" och ser ganska bra ut ändå.

Just a picture.


Todiloooo.

Åkte ner till vårdcentralen idaug. Blev skickad vidare till trelleborg för röntgen. Först fick vi beskedet att jag skulle upp till akuten. Vi tittade på varandra så kom dem på att dem hade blandat ihop mig med någon annan. Tur :) Så de var alltså inget allvarligt.
Imorgon kommer antagligen emma hit och kollar film med mig. Men först ska hon hämta sitt "försvunna" busskort. 


Lördagens.


Uppdatering.

Ledsen att jag lovar saker utan att hålla dem. Men jag är faktiskt skadad. Inte så lätt att ha mobil och sladd eller mobil och telefonen samtidigt när man lirkar sig fram och har fruktansvärt ont. Känns som man skriker på alla att hämta prylar osv. helatiden. Så bilder kommer, men inte just nu. Samma hälsning till dig mamma, samtal kommer men tyvärr inte idag/kväll. Imorgon blir de sjukan så får vi se vad som händer. Förmodligen inget allvarligt.

Festen här om dagen var trevlig. Eller iallafall tills slutet. Då kom "hv´s coolaste brudar" och började bråka med mig och emma. Löjligt! Dem det handlade om stod bredvid och hade tunghäfta. De kom bråkade och gick. Intressekramp.
Hmm, vad hände mer? Jo, emma gick hem med en sko för den andra var borta. Men hittades hos grannen dagen efter :)
Och till sist trampade jag fel för att platterna inte satt ihopa!!! Fick skitont och en böld direkt. Pappa hämtade mig som tur var.

Brutit foten.

Gah. Ligger i min säng ochv tycker synd om mig själv. Haha. Jag skadade foten igår så nu är den dubbelt så stor och blå. Gör satans ont! Får väl nöja mig med att kolla film på datan. Senare när jag kunnat hämta sladden ska ni få se hur jag såg ut igår. Lite mer info om min kväll kommer också.

Fest.

Nu är jag klar för fest! Har på mig lacktights, ljusblå tunika, nitskärp, boulero(eller hur de stavas), nya skorna och en kuvetväska :) Bilder kommer imorron. Lyssnar på musik och väntar på att åka och ta några outfitsbilder. 
Trevlig kväll på er! :) 

Helsingborg.


Igår efter skolan åkte jag till helsingborg för att träffa mamma :) Vi gick på ansiktsbehandling, fikade och kollade i stan. Mysigt.
Fem i sex (affärerna stänger sex) cyklade mamma med mig på pakethållaren i full fart! Mamma hade bestämt sig för att inte låta mig åka hem i dem söndriga skorna jag hade på mig. Vi kollade och kollade och tillslut hittade vi ett par söta klackskor :) Frågade om de hade ett par helt nya eftersom jag har små fötter men de hade 35 :O. Sjuktbra. Så dem blev det. Ut ur affärern kommer jag trippandes med nya skor :)

Dream come true.


Olala. Riktigt härlig dag. Började med att jag hann till bussen :) Första gången denna veckan. Grattis till mig liksom. Sen fortsatte det med att jag fick alla rätt på näthandel provet :) Gött. SEN blev de stan och jag hittade dessa godingarna! :D Allt har bara blivit bättre och bättre liksom :D Förutom att jag är urfattig nu.

B-typ.


Började med att jag missade bussen i morse. Sedan blev de sitta i kö på motorvägen sen vänta skitlänge i vellinge. Dessutom kom jag en kvart försent till skolan. Vilket läraren pikade mig hela lektionen.

På lektionen fick vi försöka se vilket typ vi var. Alla tyckte att jag tydligt passade in på B-typen. B-typen stressade inte i onödan, kom heller försent än stressa, snackade mycket på lektionerna, pluggade inte värst mycket utan kom till provet och kunde de mesta ändå, en del frånvarande, glidare, glad och gillar tysthet. Haha, ja kanske stämmer.
 
Gjorde även ett test här om dagen där resultatet blev att jag passade som politiker, mäklare eller projektledare som framtida yrke.

Fler dagens? De tycker jag iaf. comming more!

RSS 2.0