Ge mig!

 

























Någon som vill köpa denna fina bikinin, från H&M, till mig? Den hade passat mig perfekt i sommar!!! Jag kommer att ånga mig att jag inte köper den eftersom den lär vara slut imorgon.



LOOOOOOOOOOOOOV

Nu har jag påsklov!!! Kan inte fatta de men det är helt underbart! Dagen har bestått av sex and the city & hemmagjord sushi. Svårt att tro, men det blev faktiskt gott :)




Handsmycke


Haha, de ser roligt ut. Men när jag ser de på andra tycker jag att det är fint. Får se hurvida jag kommer att använda de eller inte :)


Mässa + champagne





Jag har inte bloggat på ett par dagar eftersom vi haft fullt upp med förberedelser inför uf-mässan. Kul att se vad de andra uf-företagen hittat på. När jag kom hem blev det massa snack, film, chips & champagne. & plötsligt kändes det lite som en lördag :)


Glömsk

Tänkte att jag skulle blogga så jag startade datan och vips så hade jag glömt vad jag skulle skriva. Jag kan iallafall meddela att jag åt årets första mjukglass igår :) gott! Och i skolan var det kycklingspett till lunch. Duktig, som jag är, ska jag ta av kycklingen från spettet och det var inte svårt eller så men kycklingen flög iväg. HAHA! 
Nu är det dating in the dark, ganska kul faktiskt! 

Studentklänning

Det är många som redan har köpt/beställt studentklänning. Så nu känenr jag mig superstressad! Jag har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut. Någon som har nått bra tips på nån klänning, modell eller butik? Hur som helst spanar jag vidare för tiden har jag :)

Monday


New shoes


Jag har haft koll på dessa sandalerna en tid eftersom jag inte trodde de skulle komma ut i butik. Men idag fann jag dem på en hylla på H&M! Olala, nu är de mina! :)


-

Hade tänkt måla naglarna och kolla wallander. Men jag är övertrött så jag går helt enkelt och lägger mig istället. Känner mig tråkig, men de är ju söndag :)

Fredag

Just nu är jag inte fullt så glad som man ska bara en fredag, hehe. Sitter nämligen och gör klart ett svenskarbete. Booooring. Men tiden är till 3 så efter de får jag skicka in vad jag gjort. Sen börjar min fredag :) Wiiiieee! Jag ska till mamma :) Hon ska hjälpa mig att söka in på högskola och sen ska vi mysa och ha de bra :) (bild från hundra dagars eftersom jag bara fick va med på gruppbilden sist, haha)

Wish




Idag har jag studiedag och det gillas. Har precis suttit bänkat framför tvn och sett sex and the city. Love it! Önskar att jag hade alla avsnitt hemma. Man kan ju alltid beställa dem på cdon eller discshop :)










 


Hundradagars

I onsdags firade vi 100 dagars. Förfest hos Elena sedan vidare till två lejon :) Mycket trevligt! Längtar som tusan till studenten nu. Idag fick de flesta sina mössor också, men icke jag. Lääängtar... :)












Sushi, tack

Sitter och kollar på svenska hollywoodfruar & är sjukt sugen på sushi!!! Idag blev det en sväng förbi stan för att köpa ett par fula harembyxor till spexet. Hehe, känns sjukt tidigt att köpa det redan men det går fort! Det var ju inte alls längesedan vi firade 250 dagars. Och nu är det mindre än 100 dagar kvar. Attans vad jag längtar! :)

Inflyttningsfest

Förra helgen hade brorsan inflyttningsfest. Trevligt! Det var första gången jag var i hans lägenhet, dålig stil. Men den var superfin! Här kommer bilder.








RSS 2.0