Äntligen hemma

YES, en dag avklarad :D haha. Jag har tusen saker i mitt huvud. Tur jag ska till helsingborg och shoppa med mammsen imorgon. Påminn mig att köpa en filofax eller vad det heter. Och påminn mig att kolla i den :P Urkass på sånt, men igår fick jag reda på att jag hade glömt göra läxan. Haha, jag som brukar vara svinduktig på att ha sånt i huvudet. Attans!

Nu trycker jag i mig choklad :D:D GOTT! Jag har varit sugen sen igår. Träffade jennifer på bussen idag. Trevligt att snacka lite, var ju aslängesedan! :D Nu blire avenyn, yey! & förresten har jag varit jättefin idag eller kännt mig iallafall. Picture?

I'm gonna kick your as

Jag har percis kommit innanför dörren och jag är sååå arg. Ute är det kallt, mörkt, storm och regn. Tog sådär tjugo minuter att gå hem för att jag blåste bort. Min väska har varit svintung hela dagen, jag har frusit massa och några idioter trängde sig i matkön. Ahhh, jag tänkte fråga vilken värld de kom från men jag antog att de hade nockat mig då. Usch, jag återkommer senare om jag är på bättre humör.

Hallu

Igår var vi hos mamma och firade alla födelsedagar. Det blev piroger och tårta :D Goodi goodi! Sen hängde jag med marcus ut. trevligt. Idag hämtade male mig hos marcus så blev de en falaffel. Jäkligt gott var as längesedan! Och nu sitter jag under en filt och kollar på hitch. Men jag borde sova ;)


On my finger



Shalalala :) Lämnade in mitt arbete idag. Kändes super! Jag tycker inte att ni ska råna, så ni vet ;) Då hade jag sluppit göra mitt arbete osv. Jag har iallafall gått och köpt mig en ring medans jag vänta på bussen. Hehe. Just det, jag missade klassfotot också. Bara så ni vet att ni inte behöver köpa den för jag är inte med ;)


Besök

Hallu ;) Jag är hemma på ett litet besök nu två timmar framöver. Sen blire back to trelle. Ska nämligen på bankmöte med mina kompanjoner. Pappsen tyckte det passade perfe med min kavaj när jag ska till banken. Hehe, redigt proffsigt :) Nu blir det film. see you later :D

Hjälp sökes!

Dricker kaffe, äter krans och pluggar. Jag har totalt skrivit två meningar idag på mitt STORA arbete. Börjar känna mig en aning stressad. Fortsätter jag i detta tempot beräknas jag vara klar om en månad. Att jag har två svenska filmer väntandes hjälper ju inte, bara distraherar mig.

 


Fredagsmys


Sängen väntar

Började dagen med stenhård mattelektion, medans mina klasskamrater chillar på sina i-val. Snacka om att man blir avis, men jag behöver betyget. Pluggat har jag inte heller gjort idag, fy på mig! Efter skolan åkte jag och köpte mig en tidning och en kanelsnäcka, det var jag värd, så det så! Nu ska jag sova, det ska bli så skönt :D


Grattis :D (nej, du läser inte fel)

Tätt mellan alla födelsedagar vettu :P Idag fyller min kära bror år. GRATTIS :)


Grattis :D

Grattis till bästa syster som fyller år idag :D Hoppas du har haft en underbar dag.


IKEA







Idag tog male och jag en tripp till ikea :) As mycket folk. Vi fikade och införskaffade prylar till vardagsrummet. Vi har även druckit presskaffe. Gott! Jag vill också ha en sån har jag kommit på :D. Nu har jag kollat på "vid din sida", sorglig film, och nästan ätit en hel påse chips själv. Haha. Snart blir det färga håret sen sova. Men jag är lite skraj att jag inte kommer att få sova för grannarna har fest och de är i väggen bredvid min säng.


Praktik

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade med värsta ont i ryggen. Så tänkte jag att jag skulle fortsätta sova en halvtimme tills klockan ringde. Klockan ringde såklart inte :S Den ringde inte i tisdags heller. Tillslut väckte malin mig. Tur, men det blev stressigt!
Jag har väl berättat att jag praktiserar varje torsdag och fredag? Så är det iallafall. Jag tycker det är bra att praktisera två dagar och gå i skolan tre dagar för tiden går mycket snabbare. Min praktik är världens segaste! Inte mycket att göra, vilket jag visste när jag valde min plats. Allt för bra betyg, softa & trivas. Hatar när man utnyttjar praktikanter. 9 av 10 gör ju det, enligt mig! Jag hatar MQ bara för att jag blev utnyttjad där en gång. Jag fick bara packa upp varor hela dagarna helt själv, medans de andra provade kläder och snackade skit. De gav folk ledigt för att jag var där, ingen pratade med mig och när jag bad dem fylla i mina papper till skolan sa dem att de inte hade tid. Jag fick gå dit efter jag slutat ett flertal gånger och tjata, men nej. Istället fick jag IG i skolan. BLÄ FÖR MQ!

Uff, det blev ett negativt inlägg. Nu ska jag krypa ner i min säng och läsa chic :D

Tjaaa

 

Har precis duschat. Så nu är jag ren & fin :) Kikar på idol. Jag tycker det har blivit ett tjatigt program, men det finns ju inget annat på tv. Ni har väl inte missat andra avenyn & riverside? Jag vet inte vad jag tycker om riverside än. Svårt att få ett grepp när det bara varar 5 min varje dag. Det hade varit bättre om det hade kommit mer sällan och varat längre så det hinner bli spännande. En stor miss! Men jag tror det mest handlar om pengar.

Kom till sak typ.. Imorgon ska jag praktisera. Drygt med skönt att komma UT!!! Efter funderar jag på att köpa refill, sola och sen åka till stan. Nån som har lust att hänga med? Behöver göra ett ärende. JAg har inte frågat male än för jag tror att hon är trött på stan. Men, men kanske frågar ändå, jag kan ha fel.

 


Feeling better


Tjoooohoooooo :D

Mår ganska bra nu. Ingen feber & tandvärk, utan en big förkylning nu bara :) Weeeooo! Jag känner mig också en STOR smula shoppingsugen :D Blir ju helt rastlös av att sitta hemma med en klängig katt. Hehe, men skönt med sällskap fatiskt.

Hörde att dem skulle ta bort massa bervlådor i skåne. För att det ska bli mindre arbete för de som jobbar? Eller mindre jobb till folket? hmm. Men iallafall så tycker jag att man isåfall kan ta bort de som är pinsamt små (som på bilden) & inga fler! Jag brukar inte posta brev men när man väl ska göra de så måste man komma på vart det finns en, haha. Som tur är har vi en i kvarteret :) Don´t take it away!

Boooring


Då sitter man här och försöker komma på nått kul att skriva. Inte lätt när man är sjuk. Kvittar hur många tidningar, filmer och halstabletter jag  har just nu. Mår bara skit. Ingen skola för min del imorron.

Ska kolla vidare på kärleken checkar in. Sen blir de sova som vanligt.


Black and white


Svininfluensa?



Jag hade tänkt mig en mysig helg men goda praliner. Men istället är jag sjuk. Tandvärk, förkyld, ont i halsen och feber. Jag tror jag håller på att få munsår också. Har sovit hela dagen. Sen tog jag en pilla för en stund sedan så för tillfälligt mår jag ganska okej. Jag är rastlös i huvudet men jag hade inte pallat göra något.

 


Tandvärk!!!


Har haft ont i kinden för att mina tänder skaver, om ni fattar. haha, låter kul men gör faktiskt ont. Sen har det tillkommit en blåsa på tungan + att min ena mandel är svullen. Men värst av allt är tandvärken. Har så himmla ont. Hela vänsta sidan gör piss ont. Kan knappt äta & har huvudvärk imellanåt också. Jag tror det är visdomstanden som spökar.

Nog om tråkigheter. Jag har precis fått i mig lite bk-mat. Har varit i stan. Hittade ett par puddingar, som luktar nya. Fina eller vad tycker ni?

Decision


Bloggen funkade inte igårkväll :/ hmm.
Skola, varma bussar & sånt ni vet. Halva klassen har varit och inventerat på maxi idag. Snacka om slaveri. Man fick fem tusen tillsammans med den andra klassen om alla kom. HAHA, sjukt vad man kan utnyttja studenter. Igår ringde dem och sa att de inte ville komma med de var tvugna. Aja, jag var själv inte där, glad för det, men jag tycker att det är så pinsamt för ett sånt stort företag som maxi.

Igår blev det matte & legelly blonde 2 (stavning?). Nu funderar jag på kaffe, choklad och film eller sova. Galet svårt beslut, vad tycker ni?

RSS 2.0