Magget.

Kul hade vi igår. Blev förfest hos helen, där jag kom på att jag hade glömt mitt id. Men jag kom in på busskortet, men vakten blev lack :P Står ju personnummer och sånt. Sen dansade vi som bara den och var hemma vid halv fyra.
Galet mycket poliser ute. Vi blev stoppade två gånger påvägen till magget. Först skrek dem att vi skulle stanna och blåljus och allt, haha. Den ena tjejen fick lämna personuppgifter och sånt eftersom hon hade dricka i handen. Men hon visste inte vilken adress hon bodde på, HAHAHA. Svinkallt och pinsamt, gick förbi massa folk. Sen hann vi bara gå runt hörnet så blev vi stoppade av en annan polis, som frågade hur vi mådde, vad vi gjorde ute och vad vi hette.

Tja!

Igår hann jag med en hel del faktiskt. Utvecklingssamtal, sola, toppengallerian och plugga :) Provet gick åt pipan.
Nu sitter vi och dillar om vad vi ska hitta på ikväll. Förmodligen blir det magget, men inte helt säkert.

God morgon!

Har precis vaknat :) Ledig idag, eller har utvecklingssamtal bara. Så idag blir det nog bara massa plugg till engelskprovet imorgon. See you later!

Dubbel gårdagens.


E-kontoret.


Jobbat med e-kontoret hela eftermiddagen förutom fikan dåva. Ganska kul & känns lite verkligt. Har en hel pärm fylld av papper som man måste bläddra igenom för att hitta nummer och för att sätta papperna i ordning. De roligaste delarna är när man ska fylla i papper med sitt företags namn, adress, faxnummer, bankgiro osv. Eller kontrakt. roooligt, roooligt! :) Just nu håller jag på med en broschyr. Kul de med, men tyvärr flödar jag inte av fantasi. :)

Ny vecka.


ey, inbrottstjuvar i min säng!

Skola idag då, hmm. Gick bättre än förväntat. hah. Lånade om min bok och hann klart med alla uppgifter som vi skulle. Började tio och slutade två, lagom tycker jag. När jag kom hem krängde jag ett halvt bröd. Sen var jag redo för att gå en lång prommenad med emma. Precis kommit hem och fryser litta, emn jag tänkte gå och borsta tänderna och sen bädda ner mig i sägen. Typiskt avenyn inte kommit ut än för då hade jag kunnat kolla på de.

Uppdatering.

Liten uppdatering nu med ett öga på tvn, beck, och ett på datorn :) Idag har jag varit i stan. Alltid lika kul. Men det bästa är ändå fikan, haha. Tråkigt nog hittade jag inget, men alltid bra att ha pengar också.

Imorgon börjar skolan, helt sjukt. Har inte hunnit märka att de har varit lov ju. Men lite sömn har man iallafall tagit igen, skönt :) Det är nu alla prov kommer tätt :/ Har helt glömt att plugga, fy.

Halluuuu.

Male kom hem imorse, blev mycket snack. =) Sen påbörjade jag min städning. Inte klar än men garderoben blev fin iallafall. Imorgon blir de stan :)  

Homecoming.


Idag har de inte hänt så mycket. Jag har krängt halstabletter för mina mandlar är svullna. Gör fruktansvärt ont, men de finns ju inget mer än varma drycker som hjälper på riktigt, men bara för stunden. & katten har varit som ett plåster. Gulligt men jubbit.

Nu är det bara några timmar tills Malin och Marcus kommer hem :) Wiiieee. Ska bli kul. Och pappa är lite ledsen för att han åkte ner till affären innan för att köpa saften som Malin tycker om, men så när han kom hem hade han köpt en massa som vi inte skulle ha och glömt saften. haha.

Händer?


Festen var lyckad förutom att en vägg sparkades in. Träffade en del klasskompisar också, trevlans.

Today var det på med vintershooesen. Blev det stan med Snadra :) Snöööö, var det massvis med, buhu. Köpte en kavaj och mascara. Lika lycklig varje gång. Efter stan stacka vi hem till Sandra och hennes kille för att fika. Super gullig lägenhet hade dem. & nu är man tillbaka hemma. Finns inget att göra. Skulle egentilgen träffat Emmä, men vi kan inte komma på nått att göra. Vi kollar ju alltid film och är trötta på det. Aja, får se vad som händer :P Ut i backarna,haha.  

Hittade brallor.


Pigg & glad, oh yeah! Snart kommer Emma. Vi ska fixa med musik och sånt. Fest ikväll :)

Bingolotto.

Herregud. Jag såg precis reklam för bingolotto på tvn. Finns de fortfarande? De måste ju vara typ hundra år. Jag kommer ihåg när man var lite och cyklade till konsum för att köpa bingolotter. Sen satt man hemma och kollade på den halvskalliga gamla gubben, som öppnade lådorna och satte på nått hemmagjort skit. Allt i bakgrunden var typ lila.

Hallåja.


I fredags var klassen hemma hos pv och käkade tacos & marängsviss :) supergott. Träffade även hans fru och barn. Kändes lite konstigt men trevligt hade vi. Han bodde i ett nybyggt fint hus. Fast jag har lite svårt att kalla det hus eftersom det var ganska litet typ 4 rum. Hus för mig är stora. Haha, men de är väl något jag fått för mig.

Nu är det äntligen lov & jag vill till stan stan stan :) 

15.36

I morse kollade jag ut över havet på bron, men tillslut fasnade blicken på turning torso (staving?). Hörde på radion samtidigt "bla bla bla direkt från turning torso". Lite skumt ;) 
Sen helt plötsligt stannade bussen på bäckaskolan och chaffisen gick av. Det rök som fan från bussen. Helt vitt inuti. Folk bara satt kvar helt lugnt. Själv stod jag upp och försökte få med mig emma och jönsson. Mina tankar var att det brann och att bussen skulle explodera. Mitt hjärta slog som bara den. Men chaffisen kom tillbaka som ingenting och körde vidare medans alla hostade av röken. Jag fortsatte att övertala dem andra att vi skulle gå av på nästa station och vänta på nästa buss, men nej. Vi kom fram som tur var. Men rädd var jag!

Bara så ni vet har jag alla rätt på mitt näthandelprov! helt hundra på de :)

Parentes.

Hallå, hallå! Har precis kommit innanför dörren & känner att jag bara MÅSTE plugga till provet imorgon. Varit och piercat emma :) Fint blev de. Men fyfan, när jag såg nålen trodde jag att han skulle döda oss eller nått. hahah.


jonna knappar in daniels nummer och upp kommer felstavat efternamn.
- shysst att du stavar mitt efternamn fel! säger daniel.
- säger man jofsiskofsi eller jovskfsi? frågar emma.
- Ehhh, josevski. De stavas J-O-S-E-V-S-K-I, svarar daniel.
- fan vad alla ska ha svåra efternamn. det tog mig ett år att lära mig min killes efternamn, säger jessica.
sedan försöker jessica uttala in killes efternamn och bokstavera det. Men det visar sig att hon ännu inte kan det.
- jag är glad att jag heter olsson!!! utropar michelle.
alla flabbar!

Kjol.


Såååå kär jag är i denna kjolen! :) Men något säger mig att den inte sitter snyggt.

Slut.


När vi slutade började de snöa :/ jättemycket! buh. Åkte till äckliga vellinge för att hämta nytt busskort, avmagnetiserat.
Blöta och kalla begav vi oss sedan till malmö :) fikade och väntade på massa sega människor. Åkte vidare till Limhamn för att pierca tungan. Gjorde riktigt jävla ont. Tungan svullen som fan & hungrig är man också. Ta de lugnt, bara skojade. Emma skulle piercat tungan men de hade slut på piercingar och skulle få in imorgon. Ahhh, så har vi väntat och fruset hela dagen. Får se om vi åker in imorgon för vi har prov på torsdag som ingen av oss har pluggat på.

Shoo.

Idag har vi disskuterat "trelleborgskan". Dem kan inte säga simon eller malin utan talfel. De har inget med att göra hur de pratar utan de ÄR talfel!!! De betonar fel bokstäver. Men såklart skyddar dem sig genom att de är vi ska pratar konstigt och fint. Sånna kanalare, som vi kallas.
Något annat som är vääääldigt störigt är att de ofta byter ut u mot o, och verkligen betonar det. BOSSEN, what? vad är de? Tydligen bussen. När dem säger hon blir det hOOOOOOOOOOn. Ondrar - undrar. Fult. Men nu när man har gått i skolan i trelleborg i över ett och ett halvt år snackar man nästan så. Men varje gång jag säger nått sånt konstigt kommer jag på mig själv och stör mig. Jag vill inte snacka så!  SLUTA SMITTA INNAN JAG FÅR DAMP!


Sunday.

Precis kollat gossip girl och käkat. De blev friterad firre, duchess & remoulad :) Jag käkade massa firre eftersom jag har hört att håret växer fortare då. HAHA. Om de är sant så ligger jag bra till nu :)
Nu lyssnar jag på the voic of hiphop and rnb ("if i were i boy"-låten jagar mig!!!) och känner en aning panik inför provet imorgon. Har inte pluggat :S Ajajaj. Får väl se om jag hinner ikväll eftersom beck kommer på tv sen & jag måste måla naglarna.

Notera överskriften :) Jag har lärt mig en veckodag på engelska, STOLT! Läraren är ju inte så glad att jag inte kan veckodagarna. haha.


Modemässa.

Bella center today. De var fett förutom att vi missade kändisarna för de hade varit där igår. Sjukt stort & svettigt på modevisningen. Fanns massa saker jag skulle vilja ha, men de var bara företag som fick beställa :/ Sugen blir man på att starta business.


Efterlängtade biljetten.


Anlänt.


Sprang direkt till barnens modevisning. Sjukt gulliga ungar som dansade asbra :)


Nästa modevisning. Jäkla massa folk på andra sidan.



Stod längst framme och trängdes med fotograferna, men de var det värt.


Bilderna blev lite sisådär.




Färgglatt var det.

Utflykt.


Imorgon ska vi på utflykt med matsäck. Så lite man känner sig. Jag ska iallafall ha plättar :) Har redan smakat lite. mumsfillibaba! Just de, vi ska på modemässa i bella center, köpenhamn om jag inte minns fel? Kort och gott i Danmark. Ska bli roligt :)  
Idag har de inte hänt så mycket. Skola, vilat med emma ahha & SETT MALE I WEBBKAMERA :)  De visste du inte va? mohahah.

Old.


Så brun man var i sommras :)

Test.

Tänkte att ni skulle få göra ett test. Stäng munnen helt vanligt. Var hamnar tungan? STOP! Innan du fortsätter läsa så gör de. Gjort? Sista chansen! Var hamnade tungan? Uppe vid gommen eller nere?

Om tungan hamnade uppe vid gommen är du antagligen stressad.

Själv har jag tungan uppe vid gommen och har sålänge jag minns alltid haft de :S Nu på sistone kan jag väl erkänna att jag varit en aning stressad men inte annars.

Today.

Skola idag då. Har haft måttlig huvudvärk hela dagen, uff. Så nu ska jag koppla av och läsa tidning och käka semla.

Fick ett erbjudande idag att sälja min päls. NEVER I LEAVE YOU PÄLS! ;)


Tisdag.


Gjorde mig iordning imorse men så drabbades jag av världens huvudvärk så jag fick stanna hemma. Känns som jag har fått cancer i hjärnan. Jag har bara velat dö idag typ. Tråkigt värre. Finns inget och göra, man blir ju helt rastlös av att vara hemma. Men jag har sovit den största delen av dagen & nu är jag trött igen.

Kycklingsjukan.

Men guuuud. Skolan startar aldrig känns det som. Ändå skönt. Virus på skolans datorer så vi slapp en lektion. Sen var det lunch. Rosa kyckling blev det. Efter kycklingen mådde jag skit. Allt snurrade, svettades, mådde illa och svimmade. Pappa kom och hämtade mig och nu har jag lite ont i magen och mår lite illa :/ Hade bra blodtryck och allt. Jag har fått kycklingsjukan, hahahhhahahhahahahha. Nej, men maten är jag nästan säker på att det var nått konstigt med. Annars kanske influensa? Näfan jag är inte sjuk :)

Lika?


Mamma på bilden :) Är vi inte lika som bär?

Helg.

I fredags ringde pappa när jag var i skolan. Ingemar behövde någon som kunde stå i affären när han skulle på möte. Jag ryckte in. Sen stack Emma och jag till Zulfo, som fyllde år. Grattis! Med champange i håret och en klibbig klänning begav vi oss vidare till magget. Inte så "torrt" som beskrivet. De var verkligen sjukt litet och asmycket folk. Men vi hade redigt kul :)  

Lördag var vi helt slut. Gick ner till Santa Lucia och käkade pizza :) yammi. Skojade om att jönsson och hennes kille skulle komma och rätt vad de var så stod dem där. HAHA. Jag är nog synsk. Sen åkte vi hem till mig och kollade film och slipa.

Idag har de bara blivit mer chill :) Imorgon skola :/  

RSS 2.0