Lax & lyx

Imorgon är det julafton. Som vanligt kan jag inte fatta det, jag har fortfarande sommar som är jäkligt kall. Hehe, så känns de! Synd det inte är nått bra på tv nu när alla är lediga. Men jag sitter och äter gravad lax med hovmästarsås så då kan de kvitta. Som tur är leker kattarna så jag kan äta i fred. Mohahah. GOTT är det!! :)

 


Sista gången

Har precis vaknat. Sitter under mitt duntäcke och skakar, KALLT! Jag har vaknat flera gånger i natt också och frusit fast jag har sovit med dubbla strumpor, joggingbrallor, stickadtröja, halsduk och vetevärmare. Inget hjälper. Nu har jag huvudvärk, FRYSER, förkyld som fan, svullna ögon och ont överallt. Tack vare igår!!!
Igår blev de julpyssel och bak hos kusinerna. De va trevligt men inte så trevligt att de var värt resan hem. När vi väl kom till centrelen gick jag in och värmde mig en halvtimme sen gick jag ut till bussen. Där stod jag en timme frös och var rädd. Centralen mitt i natten ensam med knarkare och sånt skit, INTE kul kan jag berätta. De var fler som väntade men de tog en taxi efter en kvart. Så där stod jag och frös. När bussen väl kom megade han in alla och körde. Blött och kör som en idiot trillar jag in och slår nästan huvudet i ett trappsteg. Sen var jag hemma vid två så resan tog bara tre och en halv timme. De var fan sista gången jag tog tåg och buss till vallåkra, möjligen på julafton, sen aldrig mer. Alltid så mycket klydd att de inte är värt de!


Julklappar, kladdkaka & film


Har ni köpt julklappar än? Jag har :) blink, blink. Fast de ska bli två till. Alltid ute i sista minuten.
Jag väntar på att kladdkakan i ugnen ska bli klar. Chefen ska få den imorgon. Så imorgon är praktiken avklarad, YES! Funderar på om jag ska se simpsons the movie halv tio eller om jag ska gå och lägga mig. Hm, filmen är bra fast vi har den men endast utan svensk text. Får se hur de blir.


New


Den här tröjan fick följa med mig hem i måndags :) Älskar stora tröjor!


Nått att göra

Pappa tyckte så synd om lilla mig igår så han köpte apelsiner och nejlikor. Så nu har jag nått att göra när jag är sjukling. Haha, de luktar iallafall jul :) Fast jag måste erkänna att jag känner mig mycket bättre idag. Jag sov ju nästan hela dagen igår.  

Snö?

Jag har haft värk i kroppen ett par dagar och nu har jag fått feber. Blä. Nu när de snart är jul och allt, har inte tid. Får hoppas att jag blir bättre för praktiken slutar på fredag. Precis just nu började de snöa JÄTTEMYCKET!! Tur man inte är ute, hehe. Jag hoppas iallafall på en vit jul :) Mer julstämning och mysigt då.
Igår var jag en snabb sväng i stan för att köpa julklappar. Sprang på en fin tröja, som blev MIIIINNNNN!! :)

Öppet hus

Längesedan jag skrev igen. ajabaja!! Igår var det öppet hus i skolan. Därför tvingades vi stanna i skolan till 8. Alla skolans uf företag stod vid entren och sålde. Hehe, det gick ju som de gick. Inga kommenterer ;) Jag delade iallafall ut massa broschyrer. Ni kan ju kika in på hemsidan http://splashinguf.se. Tyvärr ska vi inte ha hemsidan kvar för det är prblem med uppdateringen eftersom datanissarna måste sköta det.
Nu ska jag dricka kaffe :) Sen blire glasssss och efterlyst :) Toodilllloooo tina!


Mys


Jag sitter under en filt med en kopp kaffe i handen och tittar på avenyn :) & massa ljus är tända. Myyyssss!

Igår var male och jag i stan. Vi fikade och kollade runt. Sen blev de kaffe och kaka innan vi begav oss till jc. Där blev det goodiebags, bubbel, erbjudanden & sofi läste ur sin bok.

 


RSS 2.0