123






Jag fick den här kistan (eller vad det kallas) av mina kusiner när jag fyllde år. Då var den fylld med nötmix och pengar, men nu har jag fyllt den med stenar. Just nu står den på en av mina hyllor med en spot rakt på. Vad tycker ni, fint eller fult? Jag hade först tänkt mig guldiga stenar i men jag hittade inga. Jag tycker det hade vatit finare om hyllan varit mörk. Men jag gillar de ändå! :) 


Hemsk dröm!

I morse vaknade jag av att jag grät. Jag drömde att farfar (gammelfarfar) levde och att han var jättesjuk och låg på sjukhus. Jag ville hälsa på honom eftersom han bara hade några timmar kvar, men malin vägrade. Hon ville till stan och för att hon inte ville se honom i det tillståndet. Jag tyckte det kändes konstigt att träffa honom eftersom vi inte hade varit hos honom på ett år. Sen när vi väl kom till sjukhuset såg jag hans hand. Den såg ut percis som den brukade. Sen vaknade jag och hela dagen har jag trott att det har varit sant. Väldigt svårt att smälta.
Nu när jag tittar ut finns det endast en stjärna på himlen som lyser. Farfar!

Student 2010 :)

Hello :)
Idag provade vi studentmössor :) Yeeey, here we come! Jag har ännu inte beställt än för man måste göra de i skolan, men jag vet ungefär hur den ska se ut. Känns lite sjukt att beställa studentmössa i oktober, haha. Men det måste göras och bäst att göra det i tid. Konstigt nog fick man bestämma färg på ploppen själv. Handels ska ju ha röd men jag hade velat ha rosa, vilket man får, men jag ska ju inte gå emot traditioner. Dessutom har jag ju inte gått hantverk inte.

Tired

Vaknade alldeles försent i morse, så jag stannade hemma. Ikke lönt. Har varit på en lång promenad osv. Nu har jag precis kollat på svenska hollywoodfruar, hahahahhah. Så kul. Men synd att man redan hade sett de mesta, jag som trodde det var nya smaskigheter :P Supertrött är jag iallafall. Ska FÖRSÖKA komma på något att slänga på mig imorron. Hur som helst sängen väntar och mina naglar är svarta :D


11 oktober

Nu är jag tillbaka. Saknat mig? haha. Jag har haft mycket att göra och inte startat datorn på en vecka och sen när jag har varit på datorn har jag verkligen inte orkat blogga. Nu ska jag iallafall skärpa mig och ta bilder & skriva.

Vet ni vad jag gör? Jag har städat upp min garderob (ska köpa fler galgar i dagarna) OCH jag käkar...PEPPARKAKOR!!! Förra året var jag helt beroende och det är jag nu också. Jäklar den 11 oktober käkar jag pepparkakor. Snacka om att jag får ångest inför vintern. Men gott äre! :) 

Första oktober

Tjaoo :D Har precis registrerat mig på uf. Skönt o veta att jag kom med, hehe. Jag var i stan i hgb igår med mammsen :) Mysigt. Köpte dock bara filofax och kollegieblock. Idag blev det  vanliga stan men male. Hittade inget heller. Typiskt. MEN, vi åt thaimat som vi snackat om hela dagen. Och såklart glömde jag det enda jag skulle ha. Sax att klippa kattens klor med, ahahahahahah.

RSS 2.0