Jubb


Jag vill också va med? :P
De senaste två dagarna har jag jobbat. Malin har inte mått så bra och då får jag rycka in. Imorse väckte malin mig och fråga om jag kunde jobba. Sen gjorde hon frukost till mig. Bullar, ägg, fil och frågade om jag ville ha kaffe. Sen körde hon mig också. Ur gullig. Taack världens bästa storasyster!!! :)

Chill






För någon kväll sedan chillade malin och jag på stranden. Mysssss.



 

Vill ha denna kjolen. Sååå fin! Men jag kände mig stor i den och så är det ingen idé för då kommer jag inte använda den. Visst är det störigt när man hittar nått skitfint som man inte känner sig fin i?

Today


Tjenare :)

Vaknade 12.15. Hoppade i kläderna och satte mig i bilen. 12.20 var jag på ica. Hahahaha, REKORD skulle jag tro! Efter de blev det mumsig frukost. Sen hjälpte jag pappa med bilen. Vi kom fram till att jag valt fel program eftersom jag var en jävel på bilar. haha. Sen blev det ett pass på formtoppen, core. Nu har jag precis kommit hem. Hunnit duscha och tryckt i mig förmycket gooodis. Mår nämligen illa. Men göddigt, var sjukt sugen. Nu tv och snart sängen.  

Tisdag

Underbart väder idag :) Jag har solat i min nya bikini :D weeooo. Träningsvärk har jag också haft sen body pumpen igår. Nu har jag kollat på en triller & käkat glass. Sängen väntar! :D

Det gyllende brevet

Jag hann inte ut! Det gyllende brevet har kommit. ÄNTLIGEN :D Puuhh, vilken lättnad. Tror ni mina betyg är okej? Jag ska öppna och kolla.... 7 MVG, 14 VG, 1 G och 0 IG. Men ett år återstår och fler betyg kommer. Solen väntar :)

Hallu

Har precis vaknat och har fortfarnde mega ont i min fot. Hade små klackar i fredags och såklart svullnade foten upp. Haha. Jag ska ändå hänga med malin på body pump i kväll :) Har nålat upp min klänning också. Hoppas på att hinna sy den idag. Men nu ska jag komma loss från datan och gå uuuuutttt :D Toodiloo. 

Midsommar

Glad midsommar kära läsare :)
Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på musik på mvt :) Sandra kommer snart och jag kom på att jag inte har gjort mig iordning. Brådis. Ska ju sminka mig, klä mig, fixa frillan och hämta henne vid bussen. Katastrof. Mohaha.

Green cheese


Såg den här gröna osten i affären här om dagen. Tänk att ha grön ost på mackan, haha. Knepigt, men kul. Undra vad den smakar. Någon som vet`?

Tja

Stan med male och mamma. Trevligt. Hittade inget och planerna för att färga håret till min riktiga hårfärg förstördes. :/ Lissen nu ju. Hade tänkt att sommarlovet var ett perfekt tillfälle. Men nej, först måste jag bleka håret och sen färga till den riktiga färgen. Blekning skrämmer mig plus att det blir ganska mycket pengar om man inte gillar det sen.
Yeye. Imorron är det midsommar. Vad händer? :)

Problem

Nu har jag försökt att blogga sen tolv. Fattar inte varför det inte funkar. Ahhh. Försöker senare igen då.

Ny parfym


Slängt ihop en kladdkaka, duschat och tagit ett prov på min nya parfym. Wiiie, den har äntligen kommit. Jag hade helt glömt bort den. Den luktar ungefär som de andra escada parfymerna. Sött och gott, som det ska vara på sommaren :)

Gjorde nyss en upptäkt av en spindel på mitt rum. Usch, det innebär att jag kommer somna vid fem med lampan tänd och täcket i munnen. Finns det inte nått pulver eller spray som håller spindlar borta? De skulle jag bahöva! :)

Lugnagatan


Sitter framför tvn nöjd och belåten :D Har sovit länge sen blev de frukost. Fransbröd och kaffe, med en skvätt grädde. yammi. Är det inte underbart att ha sommarlov?

Gammal dagens


Avslutning och student.

Avslutning och student igår. Trevligt. Regnade och blåste som bara den hela dagen. Synd om alla studenter detta året, men idag var nog värst. På avslutningen fick vi reda på att ännu en lärare inte fick vara kvar på skolan. Men men. Påvägen hem från studenten såg vi eller malin kom på att de var zlatans hus. Tänk att jag suttit en en lägenhet bradvid och kollat ut men inte vetat, haha.


Rubrik


Idag har jag bara segat. Pallade inte maka mig till skolan. Vi skulle till dalabadet, fråga mig inte vad det är. Så jag bara "ehh, ser de ut som jag hittar dit?" Kändes inte lönt ändå. Betygen är ju satta och jobbigt att ta sig till dalabadet för två timmar och sen vänta på bussen i flera timmar. Haha.
Igår sprang vi ner till stan (trelleborg) och kollade på paraden :) Kul, men blöt blev man. 
Imorron blire stan :D hoppas de har fått in nått fint för de var ganska tomt i måndags :)

En liten måndagshälsning

Min lediga dag har jag tillbringat i stan med sandra :) trevligt. köpte studentpresent till hennes kille och jeans-leggings. Har alltid varit emot jeans.leggings men nu tycker jag att vissa är helt okej. Får väl se, har inte riktigt bestämt mig än om jag ska behålla dem.


Bloggtorka


Stressad eller stressad?

GUD! JAG HAR KLARAT ENGELSKAN, WEEEEEOOOOOOOO :D Mitt första G och det är jag överlycklig för, haha. Fick reda på att jag fick VG i bokföring och var den enda i klassen som fick det, får väl duga.
Nu sitter jag och försöker få ihop en filmrecension och en bokrecenson. Efter det väntar nio kapitel näthandel, PROV IMORRON? Tack för informationen :D Sjukt stressad och trött. Blir kanske ett tidigt inlägg imorron eftersom vi slutar vid tolv. Får se. Sov gott lyckosar :)

The shadow walks faster than you


När andra har shorts


Dagens förutom shoesen. Hade klackskorna med rosetter, aj min fot! :D

We look at the stars


Nu ligger jag innanför balkongen och solar benen. Svin varmt och bränns som bara den. Lönt att åka till skolan idag. Åkte en svettig buss sen när vi kom fram tog läraren ingen närvaro. Han sa bara ni får reda på betygen imorgon. Jaha, så då ska jag bara till skolan imorron för att få reda på mitt betyg. AHHH, lack man blir. Sen nästa dag ska jag bara till skolan för att lämna böcker för man får bara lämna dem på onsdag. Sen torsdag måste jag gå för att ha ett prov. Och fredag kan man ju skippa med jag känner att jag måste golfa :P haha. Dagens kommer senare! Ha de bra sålänge :D

RSS 2.0