Stress.

Ledig idag då. Plugga som gäller. Har prov på hundra frågor och svar imorgon och har inte börjat än. Tror ni att jag är stressad eller stressad?
Snackade precis med mamma och vi ska på ansiktsbehandling & kolla i stan på fredag :)


Våfflor var det.

I morse åkte jag med en jätterolig chaffis. För de första var han glad och hälsade när jag kom på. Sen försökte han skoja till de i högtalaren om bältena. En minut från vellinge säger han i högtalaren "bussen fortsätter nu direkt till malmö utan stop i vellinge pga vägarbete". Alla blev chockade och kollade på varandra för det var där halva bussen skulle av. "Ta de lugt, jag bara skojade", hör man sen i högtalarna. På vägen hem åkte jag med samma chaffis. Lika trevlig som tidigare. Diggade musik, hälsade och sånt trevligt som de ska vara! :)
LYSTRING! Idag har jag käkat våfflor! YAMMI.

I coming home again.


Redan hemma och de är sååååå gött! Måste tillägga att jag ska grädda våfflor nu och att jag är LEDIG imorron :) wiiieee.

Innan magasinet.




Resultat.


Här ser ni resultatet från gårdagens. Kvällen blev väl inte så kul som den brukar vara. Men hade ändå jättetrevligt. De var omöjligt att dansa och alla bara knuffades, inte så ovanligt. Vid halv två nått stod vi inne på toa och väntade. Två killar hade låst i sig typ en kvart eller nått. Plötsligt hörde vi en krasch. Vi började knacka och försöka låsa upp dörren. Tillslut kom de ut och då såg vi att de hade slått sönder toan, lampan och allt. Sen försökte dem smita in i vimmlet men vakterna kom och de slogs mot vars 5 vakter. Sjukt, men de hade helt klart tagit nått. Vakterna ville att vi skulle peka ut och sånt, men de ville vi inte eftersom dem bor i samma ort och kommer se dem fler gånger. Efter de började folk gå hem, redan vid två :O Tråkigt. Men kvällen var ändå trevlig :)

Idag var Malin och jag på burlöv center och kollade. Hon dela också ut cvn.

Mässa.


Idag blev de uf-mässa. HP elever som ställde ut och visade sina produkter eller ideér. Gick ett varv sen var vi tillbaka till busshållsplatsen igen. buuhh, typ 200 pers som vänta på bussen. När bussen väl kom skulle chaffisen på lunch. När han stack var de nån som tryckte på en knapp så dörrarna öppnades och skitmånga tryckte sig in. När han kom tillbaka körde han iväg dem, TUR! Sen när han öppnade igen kutade alla dit och tryckte som fan. Såklart hamnade jag vid nått hårt och fick inte luft. Jag lovar, jag fick verkligen inte luft. Folk bara skrattade och jag fick panik och klättrade upp så jag stod under nåns säte. GALET! Sen stod jag där hela vägen och hade värsta utsikten över bussen. haha. Folk skrek att de skulle av med chaffisen stannade inte på en enda station förrens vi var i stan. När jag kom hem och bytade om såg jag massa blåmärken på knäna + en STOR bula. ajajaj. Ingen får knuffa mig på magget imorron!

Nu ska jag slänga in tvätt i maskinen i väntan på att Malin ska komma hem. Hon har nämligen köpt en klänning som jag velat ha fast min storlek varit slut. Stora förväntningar :D

Våffeldagen.

Imorgon blire uf-mässa på malmö arena :D Med en låååång sovmorgon, gött! Sen blir de troligen se måns zelmerlöv på valen. Hade även behövt sy upp min klänning inför fredag!

IDAG ÄR DET VÅFFELDAGEN OCH JAG HAR INTE KÄKAT EN ENDA VÅFFLA :'( Fy vad dåligt. Tradition är tradition! Skärpning.

In cash we trust.


This or that.


Sitter här nyduschad och hinkar i mig kaffe från ett mega glas. Rymmer säker en halv liter :O Beslutångest är vad jag har. På fredag blir det magget och helgen därpå fest hos anden. Har två möjliga outfits men vet inte vilken jag ska ha när.

Gillar den sockersöta väldigt mycket med den är lite pösig eller hur man ska uttrycka sig, medans zebran är attityd och ger en fin figur.  ALLA SOM LÄSER DETTA MÅSTE KOMMENTERA VILKEN JAG SKA HA PÅ MAGGET OCH VILKEN JAG SKA HA PÅ ANDENS FEST!!! alla som inte kommenterar är våldtäktsmän, get it? ;)

Sömnmedel, tack!


Gah. Alla sover utom jag känns det som. Hör snarkningar, mörkt hos grannarna och inte många inne på msn. VAD SKA JAG GÖRA?!? Har terrat emma men hon verkar sova eftersom hon inte svarar. Får väl ta bort sminket och kolla tidningar. Godnatt!

Söndag igen.


ett år sedan, jag är mig lik :P Några månader innan sommaren får jag alltid för mig att låta håret växa, likaså på bilden. Men efter sommaren åker de av igen.

Nu sittar medans jag väntar på beck kollar jag på wipeout, hyfsat bra. Funderar på att ringa emma istället. Äh, vi får väl se har ändå inte gjort ett skit idag :) haha.. 

Kanelsnäckor.


Har plockat iordning på rummet lite, var bara kläder i soffan och lite prylar på golvet. Nu blir de kaffe och kanelsnäckor. Jag har blivit en jäkel på att baka ska ni veta :)

Kanelsnäckor 25 st.
25 g jäst
75 g smör (glöm inte smälta såklart ;)
2,5 dl mjölk
0,5 dl socker
1 krm salt
1 tsk kardemumma
7 dl mjöl
-jäs 30 min
Kavla ut degen i A4-format.
Bre på med mycket smör
Häll på socker och kanel
Rulla ihop med en lätt hand
Skiva och lägg i formar
-jäs 30 min
Pensla med ägg
På med strösocker
Låt gräddas i ugnen ca 7 min (håll koll) i 225 grader.
Smaskigt va? :)

En shopaholics bekännelser.


Nu ska Malin och jag kila ner till bian och se en shopaholics bekännelser. Höga förväntningar trots tidningens kritik! :D

Trevlig kväll allesammans!

Entré.


Var på Entré idag, nya köpcentret i malmö :D wiiie. Fick 150kr rabatt på vad man än köpte. Så det blev en tunika. Ni får se den en annan dag :)

Jag funderar på att färga tillbaka håret i min riktiga hårfärg, men vet inte riktigt hur den ser ut. Var mörkblond när jag var liten men sen har det bara blivit mörkare med åren. Nu är det kanska ljusbrunt, mellanbrunt vad vet jag? Men de är inte så lätt heller för jag är rädd för att se liten ut eftersom jag redan har kort hår + lugg. Och att jag ska förstöra min image, haha. Vad tycker ni?

Moviestar.


Jag har tre hål i ena örat. Asså örhängen då. När jag har ett örhänge med plopp i "bas hålet" klickar de när jag går. HAHA. Hoppas ni fattar vad jag menar. Jag vet att jag är störd, men de är ganska störigt :P De klickar och klickar och klickar. Typ som de slår emot varandra. Tänker bara på det på morgonen för att de är tyst och tråkigt. Aja, skulle bara beklaga mig litta. De gör ju iallafall så jag inte somnar gåendes + att man hellre vill använda hängandes örhängen, vilket jag tycker är snyggare :)

Berätta jag om filmen? Jag är ju västa skådisen, varför har jag inte satsat de som karriär? Skoja bara. Jag bara flabbar helatiden. Vi spelade in olika händelser som kan ske i en affär där vi själva skulle vara skådisar. Idag skulle vi visa upp filmerna men dat hade blivit något fel så vi kunde inte redigera osv. :)

Sista minuten.


Vingklippt ängel.

Sitter här och skriver bokrecension, som skulle varit inlämnad för ett halvår sedan :O. Vingklippt ängel är en självbiografisk roman som jag rekomenderar. Den handlar om en tjej som flyttas mellan behandlingshem och sjukhus med en varierande psykisk sjukdom. Hemsk, men väldigt intressant :)

Skärpt.


Livlig dag med många skratt :D
Som ni märker längtar jag till våren, men de senaste "dagens" har jag inte använt innu. Kallt, kallt. Ser fram emot att kunna ha kavajen på mig :)  

The day before tomorrow.


En mysig dag i stan med mamma och malin :) Köpte bara småsaker som strumpbyxor (går hål efter en gång), naglack och solbrillor. Tänkte använda mina gamla solbrillor här om dagen men de såg inte kloka ut. Fattar inte att jag kan ha gått runt så. Blev ett par likadana fast mindre och annan färg.


Släta vetebullar.


Idag bakas det i huset :) yammi. Jag har gjort skitgoda släta vetebullar enligt mammas recept & nu håller malin på att göra brownies :)

Släta vetebullar
150 g smör
6 dl mjölk
50 g jäst
1,5 dl socker
1 krm salt
1 tsk kardemumma
14 dl mjöl.

Glöm inte jäsa 2x30min!

Shaking.


Smutsig spegel eller vad? :D Snart helg igen, wiie.

VÅÅÅÅÅRRRRR!


Man kanske ska sträcka på sig eller sova på nått annat sätt. Hela veckan har jag fått strålningar i ryggen när jag satt mig ner. Fruktansvärt ont. Kanske beror på min dåliga hållning, otränade rygg eller nått helt annat.

Nog om tråkigheter. Idag var det verkligen en vårdag :) Nån mer som kände de? En uteserveringslattedag. Satt ute en halvtimme i solen och prommenaden från bast var inte alls lika hemsk som vanligt utan ganska skön. Men jag måste erkänna att det är lite svalt i luften. Så jag försöker att inte klä mig för tunt än, vill ju inte bli sjuk eller förkyld. Känner mig mycket piggare och gladare nu när det är "vår". Till och med ljust i rummet när jag går upp, så jag har äntligen plockat ner min julstjärna :)

God natt.


Vårkänslor.


Här om dagen fick jag vårkänslor. Jag funderade och funderade varför, de är ju kallt. Sen kom jag på att det är ljust ute plus att fåglarna kvittrade.

Världens längsta man.

Stan efter skolan. Påväg till storgatan såg vi VÄRLDENS LÄNGSTA MAN!!! Han gick om mig och jag kollade, oh shit. Sen så försökte jag gå bredvid honom lite diskret medans emma fota (för att kunna se skillnaden). Plötsligt vänder han sig om och frågar om hon fotar honom. Hon säger nej och vi går fort om honom och in på storgatan, varuhuset. När vi kommer in säger emma att han kommer. Jag tittar bak och han kommer påriktigt. oO. Vi försökte hinna till dass, men de gjorde vi inte. Han sa till oss att stanna och så tog han emma på axeln. Han frågade om vi fotat honom, svar nej. "Jag skulle fota min kompis så kom du med", hittade emma på. Han bara jag får se, så visade emma och tog bort. Sedan sa han att om hon hade foto på honom skulle hon få en polisanmälan. 
Sedan fortsatte vi in på dass och flabbade. När vi kom ut stod "världens längsta man" & två poliser vid utgången och snackade. Emma började springa.  Sen gick vi lugnt in i en affär och in i provhytten. Skitskraja och vågade inte lämna varuhuset. När vi väl vågade var de inte kvar och vi tog värsta omvägen till bussen och åkte hem. haha.

Nu har jag faktiskt kollat upp det. Det var såklart inte världens längsta man, men VÄLDIGT lik sveriges längsta man, som är 2,17. Vågar inte påstå att det var sveriges längsta man, men nästan.

Running.


Söndag IGEN.


Haft en bra helg plus studiedag :D Men nu är det söndag. Söndagar för mig är sjukt deprimerade. Så jag har storstädat mitt rum VÄLDIGT noga.
Nu ska jag ta en glass & kolla beck :) todilo.

Mobilia.


Ville ha denna koftan och när jag väl bestämt mig så såg jag att den var söndrig. så det blev en zebraklänning istället.

Blev mobilia idag trotts demostationen. Malin & jag kör alltid, vad som än händer. Demostrationer, storm & insnöade.
Just nu är det jättedålig stämning här hemma. Påvägen hem var det en bil som hade satt på varningsblinkersen. Vi kollade och såg en hemsk syn. En gubbe som hade kört på en katt och sedan slog ihjäl en katt med nån hammare eller nått liknande. SÅ HEMSKT! Katten rörde sig och han slog. usch, jag kommer få men för livet.
nä, nog talat om det. Ikväll blir de mys. Malin & jag ska kolla film och käka ostbricka :)


TWOSTEP.




Finfin broschyr jag har sysslat med i skolan till min lådsas butik :) Igår kom malin in på rummet och fick syn på den. Hon började fråga var den affären låg. haha. Där hör du thommy, MVG? :D

Öga mot öga.

Har ni sett de, öga mot öga? Ganska intressant faktiskt. Handlar om när brottslingar och de utsatta träffas efter allt som hänt.  Avsnittet idag handlar om ett bankrån i malmö. Bara två avsnitt kvar men man kan se alla på svt.se. 

Idag har emma och jag pluggat som bara den och jönsson har ringt stup i kvart med frågor. Psykologiprov imorron plus nationella speak i engelska, buhu.

Överskrift.



Skola idag, sen blev det en latte i stan & mycket snack :)
Tror jag håller på att bli sjuk. Drabbades av klöknings-attack innan, ont i halsen och öm i kroppen. Ska ta mig en trio sen blir det sängen.

Söndag.


Avokadoröra, beck och msn.

RSS 2.0